Ek olarak basit bir kodlama ile çalışırken arabayı kitleyebiliyorsunuz .Arka kapılarda olsa güzel olurdu.
sustali anahtar konusunda haklısınız, aynı çizikler basıma geldi daha sonra servisten değiştirttim oradaki parçayı ve anahtara aliexpressten passat anahtar kılıfı alarak sorunu kısmen cozdum.
pil bitmeden uyarı veriyor, oldu ki siz uyarıyı dikkate almadınız ve pil bitti diyelim yine yolda kalmıyorsunuz. Kapıyı anahtarla açıyorsunuz (kapı kolundaki plastik parcayi sökerek) anahtarida direksiyonun yanındaki (normalde anahtar girişi olan yer) yere tutarak aracı çalıştırıyorsunuz.
araba çalışırken arabayı dışarıdan kilitleme ihtiyacı nerede oldu bilmiyorum ama zaten anahtarlı çalıştırmalı aracınız olsa da kilitleyemezsiniz.
Benim için gerçekten vazgeçilmez donanım. Umarım bundan sonra kullanacağım her araçta da olur.
@mbonat varsa paylaşabilirmisiniz hocam kodlayım hemen.
@erkan163 sabahları işe giderken yol üstünde bir yerde durup kahvaltılık alıyorum. araç ısınsın diye çalış vaziyette bırakıyorum. Servisten o parçayı kaça geldi? Aldığınız pazssat anahtar kılıfının linkini paylaşabilirmisiniz. bende alıp çözebilirim umarım
09 da Funk bei klemme 15 ein active yapın@mbonat varsa paylaşabilirmisiniz hocam kodlayım hemen.
@erkan163 sabahları işe giderken yol üstünde bir yerde durup kahvaltılık alıyorum. araç ısınsın diye çalış vaziyette bırakıyorum. Servisten o parçayı kaça geldi? Aldığınız pazssat anahtar kılıfının linkini paylaşabilirmisiniz. bende alıp çözebilirim umarım