Far anahtarı da yükseklik ayarı var araç highline olamaz
@HONEY Evet Bülent abi, onu söyledim ben de. O ifadeyi okumadan da anladım diye söyledim ama ilan açıklamasını da buradaki yorumları da tam okumayanlar var.Ilan aciklama detayinda yazmış comfortline dan cevirmeymiş
Hehe doğrudur[mention=11839]HONEY[/mention] Evet Bülent abi, onu söyledim ben de. O ifadeyi okumadan da anladım diye söyledim ama ilan açıklamasını da buradaki yorumları da tam okumayanlar var. [emoji4]
Saat geç oldu, yorulduk herhalde normaldir.
Sizi kastetmedim abi, umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Siz ilanda zaten yazıyor diye belirtmişsiniz zira.Hehe doğrudur
Rahat ol beni kastetsende sorun degilSizi kastetmedim abi, umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Siz ilanda zaten yazıyor diye belirtmişsiniz zira.
Dediginiz gibi, opsiyonlarina gore fiyati uygun AMA burada ucuz etin yahnisi yenmez durumu var. Yani uygun olmasinin sebebi saticinin insafiyeti degil, aracin orijinal olmamasi. Bagcilar + Galeri ikilisine dikkat etmekte de fayda varArkadaşlar herkese iyi akşamlar sizce bu araç nasıl fiyat bana biraz uygun gibi geldi yoksa benmi yanılıyorum
o araç ya ön arka yada tavan ekleme kesin.İlk ilani gorunce aklima su ilan geldi:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-mkc-motorsdan-2017-golf-1.4-tsi-highline-774639587/detay
5-6 aydir ilanda bu araba. İki araci birlestirip folyoyla kamufle ettiklerini dusunuyorum artik.
Dediginiz gibi, opsiyonlarina gore fiyati uygun AMA burada ucuz etin yahnisi yenmez durumu var. Yani uygun olmasinin sebebi saticinin insafiyeti degil, aracin orijinal olmamasi. Bagcilar + Galeri ikilisine dikkat etmekte de fayda var