Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@muslumbingollu trafik kasko 1800 tuttu kasko axa dan 500 bin lira maddi manevi karşı tarafı karşılıyor yine benim araç içersindekilere olası bir ölüm yaralanma ve engelli kalma durumunda kişi başı 100 bin veriyor bunun dışında yeni değer klozu var 1 yıl boyunca pert durumunda aracın aynısını anahtar teslim veriyor aksesuarlarda dahil tabii 7 bin lira aksesuar işlettim
trafik sigortası ise zaten 26 bin liraya kadar karşılıyor
@Yunus Emre Valla bende Amasyaya geldim biraz önce, benim planım bi hafta durup öyle gitmekti Sivasa, malesef elde olmayan sebeplerden dolayı çarşamba günü döncem en geç, gelebilirsem mesaj atarım, ama istersen Göktuğ Abiyle buluşcaz inşallah buraya gelcek, kabloyu ona vereyim, siz buluşma yaptığınızda açarsınız özellikleri
@Yunus Emre Hayırlı olsun, güzel günlerde mutlu yolculuklar dilerim,
%8 lik indirim hakkında bir şey soracağım, miktarı direkt 1,08 e mi böldü yoksa 100 e bölüp 8 le çarpınca çıkan değeri indirimsiz fiyattan mı çıkardı?
Örnek vermem gerekirse benim 70.462 liralık fiyatı st hesaplaması 70,462/1,08 = 65.250 tl indirimli teklif
Ancak %8 indirim için normal bence olması gereken 70.462 /100 * 8= 5637 tl bu değeri toplamdan düşünce 70.462 - 5637 = 64.825 TL yapıyor bu aradaki fark kafamı karıştırıyor açıkçası.