Aracım 2013 Model Aralık Trafik çıkışlı ve 79 bin km de. Kendi aracınızda fren disklerini değiştiren kaç bin km de degiştirdi ve Yetkili Servis mi yoksa özel servisi tercih ettiniz merak ediyorum? Ve ücret olarak ne kadar ödediniz? Saygılarımla.
Aracım 2013 model 81 bin km yi geçtimAracım 2013 Model Aralık Trafik çıkışlı ve 79 bin km de. Kendi aracınızda fren disklerini değiştiren kaç bin km de degiştirdi ve Yetkili Servis mi yoksa özel servisi tercih ettiniz merak ediyorum? Ve ücret olarak ne kadar ödediniz? Saygılarımla.
o ölçüm sonuçları Frenleriniz için gerçek bir veri niteliği taşımaz hocam. oradaki durum TÜVTÜRK için geçerli optimal değerleri göstermektedir. Araç ıslak ise yada fren disklerinde yağ toz vb şekilde ölçüm yapılmışsa hatalı veri çıkacaktır. En sağlıklısı Gözle ölçüm ve Servis sorgusudur. Zaten sizlerde Frende ki yumuşama ve tutma durumunu tecrübe etmiş olarak en iyisini sizlerde bilebilirsiniz.@Kysr038 Muayene kağıdın da ön ve arka akslarda yazan sapma değerleri vs neydi hocam? Fren değerkeri 100 ün üstünde miydi? Min. ne kadar olmalı bilmiyorum gerçi de.
Bu tamamen aracı kullanan kişinin kullanım tarzına göre değişir., 40binde biter 100 üstü km de biter., en sağlıklı yöntem gözle kontrol..Aracım 2013 Model Aralık Trafik çıkışlı ve 79 bin km de. Kendi aracınızda fren disklerini değiştiren kaç bin km de degiştirdi ve Yetkili Servis mi yoksa özel servisi tercih ettiniz merak ediyorum? Ve ücret olarak ne kadar ödediniz? Saygılarımla.
Bu araçta sapma fazla 140 150 gibi süratlerde frenlemede abs devreye girmeyecek şekilde frene dokunun sağa çeker bunu kalabalık bir yolda ve en sağ şeritte denemeyin, yüzde 12 sapma ile bir şerit sağa attığını bilirim
Balatalar hiç mi değişmedi2013 model 1.6 tdi aracım şuan 125.000 km de ve şimdiye kadar ne diskler ne de balatalar değiştirilmedi.