Geçtiğimiz günlerde biraz mekanik işleriyle uğraştık;
Vites tertibatıyla alakalı olan parçalar değişti
Yeni takılanlar;
Çıkan parçalar; (baya yıpranmış)
Bu arada vites ile alakalı olan parçalar değiştikten sonra vites geçişleri çok net oldu hiç laçkalık sallanma kalmadı.
Direksiyon kutusu değişti;
Emme manifoldunun contaları değişti;
Gaz kelebeği adaptasyonu yapıldı şu anda motor sıcakken veya soğukken devirde hiç dalgalanma kalmadı;
Ordan rot ayarına gittik;
Daha sonra diğer kapı döşemelerini söktüm evinde sağolsun Yıldıray abimiz kumaşlarını değiştirdi
Biraz aceleye getirip iş çıkışı kendim gittim döşeme kumaşı almaya(sanki çok anlarmışım gibi) keşke acele etmeseydim aldığım kumaş kendinden süngerli kalın bir malzeme çıktı. Malzeme kalın çıkınca kapı döşeme kartonun kıvrımlarında kırışık meydana geldi fakat bence eski haline göre yine daha iyi şimdilik böyle kalacak ilerleyen zamanlarda tekrardan el atabiliriz 4 kapıda yapıldı.
Vagcıların olmazsa olmazlarında birisi pedal seti
Yarısı olmayan arka küllüğü attım yerine yenisi takıldı
Arabanın içinde toz pislik beni çok rahatsız ediyordu detaya verene kadar dedim bari apc ile kabasını alayım ama yinede çok içime sinmedi derinlemesine temizlenmesi lazım
Vites topuzu aldım henüz takılmadı takılınca fotoğraf çeker atarım
Direksiyon derisi aldığımdan beri gözüme batıyordu uygun bir zaman yakalayıp değiştirme fırsatım oldu
Evin önünde temiz halinden bir poz
Yine işyerinin otoparkı
Bu arada eski fotoğraflar arasından en belli olan bu sanırım şöför kapısında kırıklık vardı onuda boyasız göçük düzeltmeyle yaptırdık onu eklemeyi unutmayalım altta yeni fotoğrafta görünmüyor farkedeceksiniz
Eylemlerimiz devam edecektir