M memin Üye Katılım 4 Eyl 2020 Mesajlar 263 Tepkime puanı 276 Konum istanbul İsim mehmet emin çakırhan 23 Kas 2020 #61 benim merak ettiğim sis farlarında buğulanmayı yaşayan arkadaşların sis farları led miydi yoksa orjinal halojenmiydi?
benim merak ettiğim sis farlarında buğulanmayı yaşayan arkadaşların sis farları led miydi yoksa orjinal halojenmiydi?
GokhanB Katılımcı Üye Katılım 22 Ara 2015 Mesajlar 1,152 Tepkime puanı 1,127 Konum Bursa İsim Gökhan Bilgin 23 Kas 2020 #62 Benim golf 6’nın sis farları bu şekildeydi nemden yapıyor bence söktük cam pastasıyla temizledik bir sorun yok şuan için Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim golf 6’nın sis farları bu şekildeydi nemden yapıyor bence söktük cam pastasıyla temizledik bir sorun yok şuan için Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
L lanter Yeni Üye Katılım 6 Haz 2018 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 İsim levent 4 Tem 2021 #63 Nem ve buhar yapan farlarda zamanla içersinde bulunan kromefekt bölümlerin döküldüğünü göreceksiniz. saygılarımla. levent.
Nem ve buhar yapan farlarda zamanla içersinde bulunan kromefekt bölümlerin döküldüğünü göreceksiniz. saygılarımla. levent.