Omer___Sahin
Üye
Arkadaşımın elinde var r tampon için 150 tlye veririm dedi@Alpyaman@doganersin @doganersin
Aracın üstündeydi jantlar ben sonradan almadım dostum.. Zevk meselesi tabi ama clupsport dediğin janttan faha güzel duruyor bence.. Aslınsa benim istediğim de "sebring"..
210 lira serviste ise iyiymiş ya napalım mecbur alacağız
Yeni bağlantı pimlerine ihtiyacınız olucak., o plastik bağlantı pimleri tek kullanımlık@mbonat forumda yeniyim dostum ama konuşup halledelim güzel olur..
Çok zor çünkü R-Line GTI gibi araçların tamponu o bölge dümdüz., bizim araçlarda ise o bölge plakalık çukur şekilde imal edilmiş..
Boşluğa plakalık tam oturmuyor normal tamponlarda. Bu parça tam oraya oturacakmış gibi görünüyor. Denemek lazım.Çok zor çünkü R-Line GTI gibi araçların tamponu o bölge dümdüz., bizim araçlarda ise o bölge plakalık çukur şekilde imal edilmiş..
Sorun parçanın oturması değil., o parça için 5 tane delik açılması gerekiyor., 5 deliğin 4 ü köşelere denk geliyor., standart aracın o 4 delik için köşelerin yarısı çukur, yarısında yüksekte kalıyor., diğer delik tam çukura denk geliyor., bunda da boşluk fazla pim kısa kalır..Boşluğa plakalık tam oturmuyor normal tamponlarda. Bu parça tam oraya oturacakmış gibi görünüyor. Denemek lazım.