Spotify maksimum 320 kbit/s destekliyor flac müzik ise 1411 kbit/s olması lazım highline üniteler flac çalmayı destekliyor yüksek kalitede müzik dinlenmek isteniyorsa indirip usb bellekle arabada çalmak en güzel seçenek fakat flac müziğe erişim oldukça zor çoğu flac denilen müzik dosyası flac değil vb ben araştırmalarım sonucu Tidal diye bir müzik programı buldum flac müzik destekliyor fakat daha deneyemedim@mbonat @sertan @BG2017 @tuncer_2632
Bu spotify, apple music ve flac kayıtlı müzikler vs.. hangisinde ses kalitesi en iyi diyebiliriz..?
Peki hocam SACD (Super Audio CD ‘ler) bu sıralamanın neresinde kendine yer bulur..?
Benim Mk7 Golf 6,5” Composition Media ‘da arayan kişilerin resimleri gözüküyor., ama ben sevmiyorum off yaptım..@mbonat Forumda benzer bir konu vardi ve cozumu sunan kimse olmamisti. Kablo ile ya da bluetooth ile hicbir sekilde resim goremedim aracimda (2017 7,5 highline).
İsin enteresan kismi, abimin Octavia aracinda telefonla arayan kisilerin dahi resmi gorunurken highline golf’te hicbir sey gorunmuyor.
Teknik detayını bilemem ama duyduğum sese dayanarak Apple Music kesinlikle Spotify’dan daha iyi diyebilirim. Apple Music’le araçta müzik dinlediğimde arabanın ses sistemine bile şaşırmıştım. Bir de şarkı çalarken dinamik olarak şarkı sözlerini ekrana yansıtma özelliği de gayet hoş. Diğer yandan Spotify’daki müzik arşivi de uygulamalar arasında en iyisi sanırım.@mbonat @sertan @BG2017 @tuncer_2632
Bu spotify, apple music ve flac kayıtlı müzikler vs.. hangisinde ses kalitesi en iyi diyebiliriz..?
Hocam sizin arabada da var ayarlardan açabilirsiniz@forzaGilles Evet Octavia’nın ekranı da sanırım 6,5 idi. Muhtemelen o özelliği ben de kullanmam ama yine de düşük paket Octavia’da olan şeyin üst paket Golf’te olmaması can sıkıyor.