SACD HI-FI de benimsemeyen birPeki hocam SACD (Super Audio CD ‘ler) bu sıralamanın neresinde kendine yer bulur..?
Bi ara ayarları iyice karıştırıp açtığımı hatırlıyorum ama tam olarak nerede biliyor musunuz? Telefonu bluetooth ile bağlıyorum, usbden de kabloyu takıyorum ama telefon hafızasında müzik olmadığı için usb soketi sadece şarj işine yarıyor bende.Hocam sizin arabada da var ayarlardan açabilirsiniz
Hocam Wav ve vma standarttır, fakat Flac ın yeri çok başka (kayıpsız) olarak geçiyor. Ve çok kaliteli eğer gerçek anlamda bir flac dosyasına sahipseniz...
Neyin kayıpsızı?Hocam Wav ve vma standarttır, fakat Flac ın yeri çok başka (kayıpsız) olarak geçiyor. Ve çok kaliteli eğer gerçek anlamda bir flac dosyasına sahipseniz...
Tidal'i 1 seneden fazladır kullanıyorum, ses kalitesi Spotify'ın çoooook üstünde. Ama indirdiğin zaman müziği tanesi ortalama 40 mb yer kaplıyor. Mobil veriden kullanırsan da valla hortumla çekiyor mobil veriyiTidalin deneme sürümünü kurdum şimdi en üst kaliteyi seçtim arabalarda denedim fark edilecek şekilde ses kalitesi değişti flac dinlerken 4g internet hızım bazen yetişemedi indirip dinlemek lazım
Ekli dosyayı görüntüle 29795
Ekli dosyayı görüntüle 29796
Ekli dosyayı görüntüle 29797
Evet SACD pek tutmadı hem pahalı, hem de özel oynatıcı gerekiyor., ama benim bildiğim SACD aynı zamanda Stereo ‘da destekliyor diye biliyorum.. SACD için bir yerde duymuştum bu işle uğraşan müzik/ses otaritelerinin kendilerine göre kabul edilebilir seviyede olan ses kalitesi diyorlardı.. uzmanı olmadığım için bişey diyemiyorum.,SACD HI-FI de benimsemeyen bir
Format 5.1 de destekler. Mizik mutlaka sterio dinlenmeli.
Konu oto müzik olduğu için yeri değil ama ev HI-FI İçin çok iyi player lar var.
usb ile mi aux ile mi?carplay e geçmeden: kabloyla bağlıyken albüm kapağı görünüyor, bluetoothla görünmüyor.
carplayde: zaten spotify uygulaması gayet iyi herşey görünüyor.
apple music hediyem vardı 4ay, beğenmedim spotify a çok alışmışım ses kalitesini, arşivini, kullanım kolaylığını seviyorum.