Furkan6616
Üye
Endişenizde haklısınız lakin kişi başı 5 adet bile ülke çapında düşünüldüğünde çok ciddi bir sayı. Şu an eminim ki atölyelerde çok yoğun bir şekilde maske üretiliyordur, adetlerin kişi başı 50-60 her neyse yüksek olması için stoklar yeterli midir meçhul.Hizmet guzel ama soyle sacma bir durum var
Haftalik 5 adet dagitim hakki
Dagitimi yapacak görevli arkadaslari yüzlerce kez her hafta iş yükü ve riske sokuyor her iki tarafi
Adet yüksek olmali ve en az iletişimle bir defada dagitim yapilmali
Yeşilay sizi duymuş, bu gün kamu spotları var tv.kanallarında.@sertan @havzan evet, haklısınız.
Son zamanlarda "algı" kelimesini çok duyar olduk. Hazır yeri de gelmişken ben de kullanayım şimdi.
Arkadaşlar benim sigara zammı veya indirimi umrumda değil bu arada. Benim demek istediğim; daima "sigara sağlığa zararlı olduğu için zam yapıyorum ki vatandaş içemesin" algısının yaratılması ama gerçekte durumun böyle olmaması.
Örneğin; yeşilay neden hala ortaya çıkamıyor, tam zamanı değil mi. Bunu anlatmak istemiştim.
Çok iyi niyetlisiniz. Şimdi hepten karaborsaya düşecek.Cbaşkanı Erdoğan para ile maske satışının yasaklandığını duyurdu. Umarım stokçuların ellerinde patlamıştır. Milleti zor zamanda soymaya çalışanlar iş yapamasın.
Zaten karaborsa gibi satılıyordu diye düşünüyorum Cem abi. Marketlerde ücretsiz dağıtılıyormuş, eczanelerde de ücretsiz dağıtım olacakmış sanırım. Yarın eczacı tanıdıklardan net bilgi alırım. Maske satışı yasaklanması üreticileri biraz durduracaktır ama mağara üretimlerini de durdurmaya faydası olacaktır bence.Çok iyi niyetlisiniz. Şimdi hepten karaborsaya düşecek.
Hastaneye giderken maske takmak zorunlu, masken yok, nereden bulacaksın?