@ali_burkay Şimdi öncelikle sizin aracınızda hangi ünite var? Çerçevenin uyup uymayacağı o şekilde anlaşılır. Uyadabilir, uymayadabilir.
Kablo demeti Aliexpress'de 350 lira (en son hatırladığım) + Gümrük işleri. Ayrıca CarPlay destekli USB girişi ve kablosu da almanız gerekecek. Belki setin içinde gönderir (sanmam ama).
Torpidonun değişmesine gerek şöyle yok, sizin şu anki torpidonuzda, evrakların konduğu bölüm var. Onun arkasını deliyorlar, cihazı oraya bir şekilde oturtuyorlar. Sizin tercihiniz alıp almamak. Ben alırdım torpido.
2016 Golf 7'den çıkma Carplay destekli 6.5" cihaz olabilir. Sitede olan arkadaşlar var. Mesela
@driver_can da mevcut. Ama 819 değil 840 kodlu ünitedir. Farketmez sizin istediğinizi verecek sonuçta.
Fiyat konusunda VagCom'cular bu fiyata satıyorsa, çıkmacılardan daha ucuza aldıkları aşikar. Çıkmacı kovalayıp daha ucuza bulabilirsiniz, parça kodları belli. 840 kodlu ünite alacaksınız, ekranda da bir sorun yok. Ama uğraşamam çıkmacılarla diyorsanız onu bilemem.
-------------
6.5" Çinli medya, bence fiyatının maksimum karşılığını veren bir cihaz. Radyo isimleri cihazda görünüyor ama MFA ekranında görünmüyor diye biliyorum. Bir kaç handikapı daha vardı diye hatırlıyorum ama emin olamadım. Ben açıkcası CD üzerinden müzik dinleyen bir insan değilseniz, Çin multimedyasını almanızı öneririm. Hatta, Aliexpress'den bile alabilirsiniz, neredeyse %40 daha ucuza geliyor, sadece biraz bekliyorsunuz. Sitede ibadullah mevcut montajjı ve kodlaması ile ilgili içerik. Sadece alırken TR dil desteği olup olmadığına kontrol ettirin.
Çünkü üstteki ürünü alsanız, Component Protection kaldırmak ve CarPlay aktivasyonu için + 750 lira bandında daha para vereceksiniz.
Ses kalitesi konusu SUBJEKTİF