Teşekkür ederimHayırlı olsun Muhammed abi , eksik donamımları yazsaydın daha kolay olurduama sanırım o da kalmadı . Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün .

Amin, Allah razı olsun.
Teşekkür ederimHayırlı olsun Muhammed abi , eksik donamımları yazsaydın daha kolay olurduama sanırım o da kalmadı . Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün .
Amin hocam.Ufaklığa maşallah diyelimAllah analı babalı büyütsün.Yeni araçta hayırlı olsun uzağa gitmemiş oldu
bende golften sonra leon kullandığımda ön cam yerine arka camı açma sıkıntısı yaşıyordum
Kapı ve torpido içlerine kaplama kaliteyi arttırıyor ilk fırsatta uygulamanı tavsiye ederim.Yalıtım işine de girersen bayağ değişir sürüş konforu.Araçta başka da eksik yok zaten görüntüsü için 18 oem jant gelir sanki ileriki zamanlarda
![]()
Teşekkür ederim hocam.Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun hocam, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Umarım küçük hanım sağlıklıdır, Allah analı babalı büyütsün.
Depo doluyken gelen çalkalanma sesi benim aracımda da geliyor, rahatsız da ediyor tabi.
Donanımları ile Golfü çok aratmayacak bir hale gelmiş, koltukların montajı konyavagcom'da yapıldı herhalde. Hikayede görüp yorum yaptığımı hatırlıyorum.
Vag grubuna bir defa girdikten sonra çıkmak pek mümkün olmuyor gerçekten, muadil markaların araçlarını şahsen hep eksik görüyorum. Premiuma giriş sınıf araçlar da fiyatının hakkını veremiyor ve bazı konularda kullandığımız araçları aratıyor.
Teşekkürler hocam. Donanıma kandık da aldık zatenYeni aracınız hayırlı olsun hocam. Donanım artıları göz kırpıyor adeta. Ufaklık hoş gelmiş aramıza.Allah analı babalı büyütsün.
Amin hocam, teşekkürler.Allah analı babalı büyütsün ve hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam.Öncelikle hayırlı olsun kızınızla birlikte sağlıklı bir ömür dilerim, 1.4 tsi ile 1.6 tdi aynı yollarda kullanma fırsatı yakalamış oldunuz ortalamalardaki fark kaç lt acaba?
Yani aklıma gelirse yazarım ama aklımıza gelmeyen retrofitleri hayata geçirdiğiniz için söylemem pek mümkün görünmüyorAmin, inşallah.
Teşekkür ederim. Açıkçası bu arabada retrofit adına ne yapabilirim bilmiyorum hocam. Aklınıza gelen bir donanım varsa yazın lütfen![]()