wolfsburg'muEmre abi dost drive, kampanya vs ne varsa uygulanır, bunca süreç hayırlısı ile atlatıldı, o konuda da seni üzemezler, kısmetiyle geliyor wolfsburglu mavi kurt
iPhone using Tapatalk
Sağolasın Erkan'cım,Emre abi dost drive, kampanya vs ne varsa uygulanır, bunca süreç hayırlısı ile atlatıldı, o konuda da seni üzemezler, kısmetiyle geliyor wolfsburglu mavi kurt [emoji4]
iPhone using Tapatalk
Nereli bilmiyorum, öyle miymiş ? biz zaten tutku'dan hemşeriyiz Emrah'cım...wolfsburg'mu [emoji4]benimkide moselden hemseri olucaklar emre abi [emoji3]
apartman görevlisiyle konuştum, ağaçları budamamız lazım beraber dedimNefesler tutuldu...
ve son günleriniz pencereden her yarım saatte bir bakmadan geçen....
Üzerine kuş pislemiş mi diye kontrol etmeden geçecek bir sabahınız olmayacak bir daha...
zam beklemiyorlardı, kesin bilgi mi tahmin mi?Hocam benim aracın nerde olduğu bile belli değil internette bayide yazıyor bayi tır üzerinde ama yerini göremediğini söylüyor birbirimize gireceğiz yakında st ile 3 gündür sallıyolar beni bugün mecburen parasını ödedik yarın %2 zam geleceğini söylediler.Ülkeye giriş yaptığı an olaylar terse gitmeye başladı.
İnanın bilmiyorlar gittim güvenliğe sordum tır geldimi bu ara diye paranoyak oldum indirirken carptilar caktirmadan tamir ediyolar diye dusunmeye basladim en sonunda biraz sert ciktim ekrani actirdim tek tek inceledim dün akşam omsan tırına yüklenmiş ama bayiye giriş bölümü boş.zam beklemiyorlardı, kesin bilgi mi tahmin mi?
aracın nerde olduğunu nasıl bilmezler bence kendi parkındadır araç...