Kıymetli Emre Hocam;magic dedi:sabah aldım elime telefonu aramaya başladım, ilk aradığım yer sipariş aldıklarını hatta mart ayında gelecek 150'lik higline olduğunu söyledi, opsiyon ne varsa doldurmuşlar kendi siparişleriymiş, yok dedim o çok gelir bana, benim ayrı listem var nedir dedi söyledim, sessizce dinledi, gelin verelim siparişi dedi, makyaj falan dedim yok öyle bir şey dedi, ilk defa benden duymuş, peki dedim kapattım,
diğerini aradım, erkan kardeşimin referansıyla, evet dedi hatırladım sizi ama dönemedim kusura bakmayın, buyrun nasıl yardımcı olabiliriz dedi, makyaj dedim, makyaj golfte hiç olmadı sanmam dedi, böyle böyle dedim, bilmiyorum dedi, sipariş vereyim dedim, ben alırım siparişi ama bende durur fabrika almıyor dedi, şubat başı gelin herşey belli olur o zaman, siparişte açılır veririz dedi, peki dedim...
yani anlayacağınız bugün pek de önemli bir gelişme olmadı, ben siparişi verip buraya da o kağıdı yapıştırırım diyordum ama evdeki hesap makyaja uymadı...
eh hata bende, sen 2013 de çıkan arabaya sipariş vermek için 3 sene beklersen olacağı bu, 3 kış geçti üstünden, yağmur çamur, aktı demek bütün makyaj, şimdi sessizce bekliyor herkes, maviş makyajlanacak öyle gelecek... ben yalnız o makyajlı bakışı cidden beğenmedim, eğer doğruysa o fotoğraflar makyajsız halini istiyorum,
söyleyin o mavişe doğal haliyle gelsin karşıma!!!
" evdeki hesap makyaja uymadı..."
İnsanın bağrından kopup gelir de orta yere konur ya..."eh hata bende, sen 2013 de çıkan arabaya sipariş vermek için 3 sene beklersen olacağı bu, 3 kış geçti üstünden, yağmur çamur, aktı demek bütün makyaj, şimdi sessizce bekliyor herkes, maviş makyajlanacak öyle gelecek... ben yalnız o makyajlı bakışı cidden beğenmedim, eğer doğruysa o fotoğraflar makyajsız halini istiyorum, söyleyin o mavişe doğal haliyle gelsin karşıma!!!"
Yusuf Hocam;magic dedi:Sevgili dostum, senin yazdıklarını okurken nedense şu şiir geldi aklıma...
Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa
Tabirin sığmaz kaleme
Derdin dermandır yareme
İsmin yayılmaz aleme
Aşıklarda meşk olmasa
Kim okurdu kim yazardı
Bu düğümü kim çözerdi
Koyun kurt ile gezerdi
Fikir başka başk'olmasa
Güzel yüzün görülmezdi
Bu aşk bende dirilmezdi
Güle kıymet verilmezdi
Aşık ve maşuk olmasa
Senden aldım bu feryadı
Bu imiş dünyanın tadı
Anılmazdı VEYSEL adı
O sana aşık olmasa.
Aşık Veysel Şatıroğlu
yazdıklarım (bence abrtsanız da) siz beğeniyorsunuz diye güzel,
siz okumasanız onların da hiç değeri yok
hatta ve hatta, sizdeki tutku olmasa golf'ün bile hiçbir değeri yok...
@silvershadow
Hocam kesinlikle çok haklısınız. Bugün gelen bir öneri çok hoşuma gitti. Çok beğenilen mesajları kişisel olarak kaydetme ve tekrar tekrar okumak. Bunu yapmak güzel olurdusilvershadow dedi:Yusuf Hocam;Sevgili dostum, senin yazdıklarını okurken nedense şu şiir geldi aklıma...
Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa
Tabirin sığmaz kaleme
Derdin dermandır yareme
İsmin yayılmaz aleme
Aşıklarda meşk olmasa
Kim okurdu kim yazardı
Bu düğümü kim çözerdi
Koyun kurt ile gezerdi
Fikir başka başk'olmasa
Güzel yüzün görülmezdi
Bu aşk bende dirilmezdi
Güle kıymet verilmezdi
Aşık ve maşuk olmasa
Senden aldım bu feryadı
Bu imiş dünyanın tadı
Anılmazdı VEYSEL adı
O sana aşık olmasa.
Aşık Veysel Şatıroğlu
yazdıklarım (bence abrtsanız da) siz beğeniyorsunuz diye güzel,
siz okumasanız onların da hiç değeri yok
hatta ve hatta, sizdeki tutku olmasa golf'ün bile hiçbir değeri yok...
@silvershadow
Allah aşkına şuraya bir buton koyalım..
"Bayıldım " olsun ama..
"Beğen" yetmediği zamanlarda s=us
Kıymetli Emre Üstadım..magic dedi:sipariş vermek için şubata kadar beklerken hikayedeki heyecanın düşmesine izin vermeyelim,
"golftutkusu.com genel kurulu" kararıyla listeye u led eklenmiştir...
s=captain
Ferit hocam, siparişler şu anda fabrikaya iletilmiyormuş, bana böyle bir bilgi verdiler ben de hiç gitmedim...feriterk dedi:@magic İstanbul'dan da elimiz boş döndük. Ne istediğim aracı buldum, ne de bir benzerini. ( kafamda bir araç varda) Siz siparişi verebildiniz mi?
Murat kardeşim, videoyu izleyemedim yani martta alınan siparişler, yeni kasa olarak mı üretilecek?silvershadow dedi:Benim şubata ertelenen siparişler ve Auto bild'in facelift'i Mart ayında yani 2016 modellerde yapacağı öngörüsünü desteklemeye başladığını görerek ;
Diyorum ki acaba; "size de şu yeni kasadan geliverir mi?" 8D s=s15
Kıymetli Üstadım;magic dedi:Murat kardeşim, videoyu izleyemedim yani martta alınan siparişler, yeni kasa olarak mı üretilecek?Benim şubata ertelenen siparişler ve Auto bild'in facelift'i Mart ayında yani 2016 modellerde yapacağı öngörüsünü desteklemeye başladığını görerek ;
Diyorum ki acaba; "size de şu yeni kasadan geliverir mi?" 8D s=s15
sağol Erkan kardeşim, bakalım ne olacak...erkanz dedi:@magic Hocam yerinde bir karar bence de, hayırlı olsun +1 :'(