yok, ne kusuru hocam, sorun değil...@magic hocam kusura bakmayin konuyu saptirdim biraz ama okuyunca dayanamadim yine yazdim.
sağol kardeşim...
bu konuda söyleyeceğim tek şey var. Eşim Ocak ayının başı gibi ehliyetini aldı. Aynı zamanda ocak ayının 5. günü GOLF'ümüzü teslim aldık ve 4 serisinden beri Golf takipçisi olan benim ama aracı eşimin elinden almak mümkün değil benden daha çok seviyor aracı sanırım. Sabah birlikte benim iş yerime gelirken ben getiriyorum. araçtan iniyorum o götürüyor kendi iş yerine. Halbuki kullanmak istemese iş saatlerini değiştirip benim onu iş yerine bırakmamı isteyebilecek durumu var ama kendisi kullanmak istediği için mesaisi benimkinden sonra başlayacak şekilde ayarlı duruyor siz düşünün artık. Hatta bir de bana arabayı şöyle yıkayalım böyle yapalım diye fikir bile ve:riyor ki daha önceki arabayı da al kullan derdim yüzüne bakmazdı ama bunu valla çekil birde ben kullanayım demesem hiç direksiyonu bırakası yok. İşte bu da GOLF'ün kötü yanı@feriterk
haydaaaa
golf ve kadınlar mevzusu çok derin hocam, murat kardeşim hep söyler,
onların garip bir bağı var, baksanıza tıpatıp aynı sözler....
Çok satan olmasının en önemli sebebi kadınlar üzerinde bıraktığı bu etkibu konuda söyleyeceğim tek şey var. Eşim Ocak ayının başı gibi ehliyetini aldı. Aynı zamanda ocak ayının 5. günü GOLF'ümüzü teslim aldık ve 4 serisinden beri Golf takipçisi olan benim ama aracı eşimin elinden almak mümkün değil [emoji4] benden daha çok seviyor aracı sanırım. Sabah birlikte benim iş yerime gelirken ben getiriyorum. araçtan iniyorum o götürüyor kendi iş yerine. Halbuki kullanmak istemese iş saatlerini değiştirip benim onu iş yerine bırakmamı isteyebilecek durumu var [emoji4] ama kendisi kullanmak istediği için mesaisi benimkinden sonra başlayacak şekilde ayarlı duruyor siz düşünün artık. Hatta bir de bana arabayı şöyle yıkayalım böyle yapalım diye fikir bile ve:riyor ki daha önceki arabayı da al kullan derdim yüzüne bakmazdı ama bunu valla çekil birde ben kullanayım demesem hiç direksiyonu bırakası yok. İşte bu da GOLF'ün kötü yanı [emoji4]
Hocam hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve huzurlu olsun hem aracınız hem de sizler. Ben artık araç elinize geçtikten sonra sizden şiir niteliğinde betimlemeler bekliyorum ki aracı daha düşünürken dahi edebiyatını oluşturdunuz durumun bundan sonrası daha da eğlenceli olur umarım siz ve eşiniz adına.
O teslim anını yansıtmaya çalışacağım , ancak bence hikaye asıl aldıktan sonra başlayacak [emoji593]Hocam hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve huzurlu olsun hem aracınız hem de sizler. Ben artık araç elinize geçtikten sonra sizden şiir niteliğinde betimlemeler bekliyorum ki aracı daha düşünürken dahi edebiyatını oluşturdunuz durumun [emoji4] bundan sonrası daha da eğlenceli olur umarım siz ve eşiniz adına.
Aman Erkan'cım kaputu çizmesin çok sakar o biliyorsun medya ünitesini de hatırlatıver sonra olay çıkartırım yanlış olmasın@magic Emre abicim hayırlı olsun, dilerim bu sürecin sonunda aksaksız, problemsiz, güzelce teslim aldığın günü de göreceğiz inşallah [emoji4] Arıyorum şimdi Wolfsburg'daki Hans'ı dikkatli montaj yapsınlar 8D