Ön marşpiyel çiziği.. :(

@Recep Gül Çok memnun olurum. Normal tamponada uyumlu olcağını düşünüyorum kıvrımları benzer sonuçta tam alt kısımları olduğu için. Evet araştırdım hep geniş lipler var onlar fazla aşırı geliyor gözüme...

Sağolun arkadaşlar, öyle uzaktan çok rahatsız etmiyor  aslında ama işte biliyorsunuz "Can sıkıntısı" yaratmaya yetiyor. Sinekte küçük ama mide bulandırıyor misali... Sağlık olsun tabii şöyle ufaktan bi rötuşla halledilir. 
Geçmiş olsun Recep Hocm. Aynısı bende de mevcut küçük bir şekilde :)   Dert etmeyin derim Her güzelin bir kusuru olmaya hakkı var.  (y)

Geçmiş olsun Recep Hocm. Aynısı bende de mevcut küçük bir şekilde :)   Dert etmeyin derim Her güzelin bir kusuru olmaya hakkı var.  (y)
Sizede geçmiş olsun hocam o zaman,yok ya dert ettiğimden değilde, işte olur olmadık zamanda ve yerde olunca insanın canı sıkılıyor. Olmayaydı iyidi =) Dediğinizde haklısınızda arabanın her bir yerine bişey oldğunda nazarlıktır olsun, kusurdur olsun, bişey olmaz küçük zaten olsun, diye diye aracı pert'e çıkarcaz :D

@Recep Gül Çok memnun olurum. Normal tamponada uyumlu olcağını düşünüyorum kıvrımları benzer sonuçta tam alt kısımları olduğu için. Evet araştırdım hep geniş lipler var onlar fazla aşırı geliyor gözüme...
Hocam buldum parçaları alman sitesinde, fakat fiyat bayağı tuzlu orjinal parça olduğu için. Vidalama yöntemi ile değilmiş onu öğrendik  bu sayede, tırnaklı bir sistem. Kolay çıkarılabilir yani.

https://shop.ahw-shop.de/golf-gti-clubsport-seitenteile-frontspoiler-lippe-ansaetze-unten-original-vw-spoilerleiste?c=3080

333333.JPG

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Recep Gül Başka yerlerde arayayım ben biraz belki daha uyguna bulurum. Ayrıca tırnaklı olması iyiymiş dikkatlice çıkarıp spreylersiniz hocam...

Yukaridaki gti ile ayni degil bu parça. Serviste 1200 kusur tl fiyati olmasi lazim. Cok gozunuze batiyorsa boyaci boyasin gitsin :)  

Yukaridaki gti ile ayni degil bu parça. Serviste 1200 kusur tl fiyati olmasi lazim. Cok gozunuze batiyorsa boyaci boyasin gitsin :)  
Yukardaki parça R-Line için, neden GTI yazmışlar anlamadım zaten. GTI tamponu farklı zaten. 

Gözüme batmıyor arabayı görmediğim için alıştım sayılır hatta, sprey boya siparişi verdim bi kendim boyamayı deneyeceğim olmazsa boyacıya vericem zaten

Bence gti tamponun lipi linkteki, R olan fabrikadan boyali geliyor piano black.

Bence gti tamponun lipi linkteki, R olan fabrikadan boyali geliyor piano black.
🤔🤔 ben R-Line lip'ine benzettim ama sen diyorsan öyledir senin gözün daha alışık böyle şeylere. O zaman en iyiki eldekini değerlendirmek,vercem siparişi uyumayacak sonra uğraş dur. Sağol bilgilendirme için. 

@Recep Gül ben bi arabaya inip tamponun önüne eğileyim :)  oraya monte edebileceğim veya kullanabilceğim alan varsa direkt olarak bunu alıcam

Geri
Üst Alt