Hocam %9 diyim aracta cok opsiyon var. Gerisini siz sormamis olun.[emoji6]berreday dedi:Hocam hayırlı uğurlu olsun, Allah nazardan saklasın, bakımı zor ama görüntüsü kesinlikle güzel bir renk, iyi günlerde kullanın inşallah.
Bu arada Ankara Doğuş yüzde kaç indirim yaptı eğer özel değilse öğrenebilir miyim ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi@ansolak hayırlı olsun, güle güle kullan. Buluşmada da görmek isteriz
Sent from my iPhone using Tapatalk
aha benim komşu çıktın hocamansolak dedi:Hocam %9 diyim aracta cok opsiyon var. Gerisini siz sormamis olun.[emoji6]Hocam hayırlı uğurlu olsun, Allah nazardan saklasın, bakımı zor ama görüntüsü kesinlikle güzel bir renk, iyi günlerde kullanın inşallah.
Bu arada Ankara Doğuş yüzde kaç indirim yaptı eğer özel değilse öğrenebilir miyim ?
Tornado kirmiziya benzeyen bir leonla beraber.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi@ansolak hayırlı olsun, güle güle kullan. Buluşmada da görmek isteriz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valla bizim araçlar gümrükte bende haber beklemedeyim. Şuan kullandığım aracı satmadığım için pekte acele etmiyorum açıkçası. Gelince sizin aracın yanında bir pasifik görürseniz bilin ki benim araçansolak dedi:@tugican
Tesekur ederim darısı aracini bekleyen sizin gibi arkadaslarin basina.
Bu arada sizin arac ne zaman geliyor?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi