Hoş bulduk abim sağolasın direksiyonda iyi oldu ama [emoji106][emoji106][emoji106][mention=19135]Metsa9619[/mention] namı değer beyaz_garage hoş geldim biraderim aramıza...
Sağolun allah razı olsun tşk ederim aimn cümlemize kazasız belasız hoşbuldukMaşallah, mermi gibi duruyor. Kazasız belasız hoşgeldiniz.
@Metsa9619 aynen eldivensiz kullanmıyorumHoş bulduk abim sağolasın direksiyonda iyi oldu ama [emoji106][emoji106][emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoşbulduk sağolun tşk daha iyileri sizlerin olsun jantlar replikadır jant plus tan temin ettim efendim kullandığım yay vogtland efendimhoşgeldiniz aracınız çok güzel sağlıklı günlerde kullanın [emoji4]
birkaç sorum olacak jantlar oem mi değilse nerden temin ettiniz ve kullandığınız yay hangi marka
Sağolun tşk ederimHoşgeldiniz aracınızın maşallahı var kazasız belasız kullanın
Hoşbulduk mustafa sağolasın[mention=19135]Metsa9619[/mention] hoşgeldin metin abi [emoji41]
Hoşbulduk elimizden geldiği kadar güzelleştirmeye çalışıyoruz kendi araçlarımızıAtlantik mavileri böyle dolu görünce, benim de atlantik mavi ama comfortline olan aracıma 30k harcayasım geliyor valla. [emoji3]
Hoş geldiniz.
Hoşbulduk sağolunMaşallah Hoşgeldiniz