@Sinanmiray Sinan hocam teşekkürler. İletişime geçeceğim. Sonuçta kargodan farı alıp burada elektrik hattı çeken yere taktırmak mantıklı. Metin bey ile görüştükten sonra EMR ile görüşeceğim.
Hocam tekrar merhaba,@ZITIPAŞA merhaba benim aracımda beyaz aslında çok fark ediyor mu boya koruma bilmiyorum ama detaylı temizlik şart evet onu da CNR, DBY yada Sonax da yaptırayım diyorum. Megularis var aslında şaşmazda oraya da iyi diyorlar.
Hehe doğru[mention=11839]HONEY[/mention] abi zaten bu yasaklarda arabadan çok buzdolabını görebiliyoruz [emoji4]
Ankara Beşevler de vintagedetailing var@ZITIPAŞA merhaba benim aracımda beyaz aslında çok fark ediyor mu boya koruma bilmiyorum ama detaylı temizlik şart evet onu da CNR, DBY yada Sonax da yaptırayım diyorum. Megularis var aslında şaşmazda oraya da iyi diyorlar.
Hehe güzelmiş ustadimMadem buzdolabı gibi golfünüz var
Eve de bundan alın
/monthly_2020_04/retro_ambient_specialedition_blue_landscape_black-lights-small.thumb.jpg.fad6ce589929d92ad44a356e0b9b085e.jpg
/monthly_2020_04/gorenje-special-edition-vw-fridge-7.thumb.jpg.5c639773103298aff57e0390e4766d87.jpg
Hocam merhaba,@e2e boya koruma farketmez olur mu hocam farkeder tabiki ama fiyat performans dengesine bakmak lazim birazda, basit bir hizli cila (kesinlikle iyi bir boya koruma seramik kalitesini veremez tabiki) az cok memnuniyet saglar. Ben sonax bsd kullaniyorum fena degil, koch pw cok iyi deniyor ama bir turlu bulamadim gunluk kullanim icin. Yani 50-200 TL arasi alacaginiz bir wax az da olsa tatmin edecektir. 1000-2000 arasi tek bir seramik kaplamaya vermek fazla bence.