Sesli komut tuşuna basıl tutunca sirinin devreye girmesi için carplay açıkmı olmalı ünitede? Bende carplay yok, acaba basılı tutunca sirinin gelmiyor olması bundan dolayımıdır?açıkçası ben sesli komut tuşuna basınca siri gelmesini istiyorum ama maalesef yapamadım bir türlü. carplaye bağlı iken basılı tutunca siri devreye giriyor ama radio modundayken maalesef basılı tutsam da siri devreye girmiyor...
Bildiğim kadarıyla telefonun CarPlay'e bağlı olması gerekiyor.Sesli komut tuşuna basıl tutunca sirinin devreye girmesi için carplay açıkmı olmalı ünitede? Bende carplay yok, acaba basılı tutunca sirinin gelmiyor olması bundan dolayımıdır?
Doğrudur hocam, Tuşun, siriyi aktif edebilmesi için telefon App Connect ile araca bağlı olmalı.Sesli komut tuşuna basıl tutunca sirinin devreye girmesi için carplay açıkmı olmalı ünitede? Bende carplay yok, acaba basılı tutunca sirinin gelmiyor olması bundan dolayımıdır?
Bilgi için çok teşekkürler hocam. 819B ünitem var, bazıları açarsak donma ve yeniden başlama sorunları oluyor diyor, bazıları da sorun olmayacağını söylüyor. Carplay açtırıp açtırmamakta hala kararsızımDoğrudur hocam, Tuşun, siriyi aktif edebilmesi için telefon App Connect ile araca bağlı olmalı.
Aracınızda carplay yoksa eğer telefonu Bluetooth ile bağladığınızda siriyi yalnızca telefondan "Hey Siri" komutu veya Güç tuşuna uzun basıtıktan sonra kullanabilirsiniz.
Kesinlikle bu sorun zaman zaman karşınıza çıkacaktır. Açtırmaktan kastınız "crack" işlemi sanırımBilgi için çok teşekkürler hocam. 819B ünitem var, bazıları açarsak donma ve yeniden başlama sorunları oluyor diyor, bazıları da sorun olmayacağını söylüyor. Carplay açtırıp açtırmamakta hala kararsızım
Elimde açılmış bir 819B cihaz var, araca takıp denemedik uzun süre ancak tezgah'da sorun çıkartmıyor, isterseniz takıp deneyin bi süre d,ycem ama USB portununz uyumsuz olacak, android kullanıyorsanız kullanabilirsiniz.Bilgi için çok teşekkürler hocam. 819B ünitem var, bazıları açarsak donma ve yeniden başlama sorunları oluyor diyor, bazıları da sorun olmayacağını söylüyor. Carplay açtırıp açtırmamakta hala kararsızım