cmsarikaya
Üye
- İsim
- Cem Sarıkaya
İnanmazsınız ama aynı şeyi düşündüm Acaba ön panjur krom olsa nasıl bir görüntü olur diye düşünüyordum Çünkü gtı farlar ve panjur kırmızısı çok aşırı olur gibi geldi.@cmsarikaya çok teşekkür ederim şimdi hedefim ön panjurdaki kırmızı çizgiyi krom kaplatmak farlarla uyum sağlayacağını düşünüyorum o şekilde.. tampon arabayı daha kaslı ve agresif bir görüntüye soktu Tabi farlarında katkısı var...eski comfort tamponu gerçekten araca hiç birşey katmıyormuş...
@Haktan GTD panjur hoş olur sizin araca@cmsarikaya çok teşekkür ederim şimdi hedefim ön panjurdaki kırmızı çizgiyi krom kaplatmak farlarla uyum sağlayacağını düşünüyorum o şekilde.. tampon arabayı daha kaslı ve agresif bir görüntüye soktu Tabi farlarında katkısı var...eski comfort tamponu gerçekten araca hiç birşey katmıyormuş...
Kesinlikle çok daha iyi duruyor. Sanırım ben kararımı bu yönde vereceğim.
Tamamen zevk meselesi her halükarda aracını daha çok seveceksin@Haktan zevk meselesi ama tamponu gti yapacak olursam farlarımıda kırmızı gti detaylı alırdım tamamlardı kendini... Çünkü piyasada bu şekilde araç çok az ve göze çarpardı sizinkide