Artık bizden araç almayın diyorlar. ben öyle yapacağım.Davlumbazda kece olmamasi gercekten ilginc 2019 model aracta, muhtemelen vw nin azalttigi parcalardan birisidir eger oyle ise gercekten yazik her sene bir arac geriye goturulur mu bu kadar.
Başka bir Golf araçtan aynı bölgeye bir bakın onda da öyle mi diye..cümleten hayırlı ramazanlar aracımın sağ arka lastiğinin altından birşey sarkmış slikon beyaz sol arka lastikte ise öyle birşey yok bu nedendir sıkıntımıdır
Ekli dosyayı görüntüle 31130
Ekli dosyayı görüntüle 31131
Ne alıyoruz golfleri satınca ? Max 250yeArtık bizden araç almayın diyorlar. ben öyle yapacağım.
2. el de olsa BMW - Mercedes veya vw guruptan olmayan bi araç alacağız. belki 0 km olmayacak ama keriz yerine de konulmayacağız.Ne alıyoruz golfleri satınca ? Max 250ye
passat ta vw grup, ondan da bir çok şey almışlardır.@bf417 passat, bmw 320 ied onun haricinde aklıma başka gelmiyor
her ön yıkamada orayı güzelce fırçalarımHocam detaycılara fikir vermiş oldunuz, oraya apc sıkıp su dökenler çıkabilir.
Hatta tahliye olan suyu temiz bir kaba döküp tatmin yaşanabilir.
Onu yapan çok vardır hocam, tahliye hortumunun içini temizlemek bir level sonrası.her ön yıkamada orayı güzelce fırçalarım
Ben son level deyimOnu yapan çok vardır hocam, tahliye hortumunun içini temizlemek bir level sonrası. [emoji4]
Hahaha aynen[mention=11839]HONEY[/mention] sizin arabada baklavacı[emoji3]