çok şükür ki beklenen gün yarın oldu. yarın saat 11:30 itibariyle golfümü teslim almam için randevu verildi . bu gece nasıl uyunur bilmem beklemesi bile çok güzel bir duygu olan golfümün 6 kasımda başlayan bu heycan dolu bekleyişi yarın son bulmuş olacak. bu gün kullandığım krediyi eft yapınca (1 TL Masrafla) satış gerçekleşti ve st mail gönderdi teslimat için.yarın inşallah bende golfünü teslim alanların yaşadıkları mutluluğu yansıtan fotoğrafları paylaşacağım
(Bayiden orjinal kauçuk paspas hediye almayı başardım. ayrıca 120 tl ye de bagaj havuzu aldım.)
Aracımı teslim alınca en uygun teklifi aldığım Güneşli Ziebarta Diamond Gloss boya koruma yaptırmaya götüreceğim.
güneşli ziebarttaki fiyatlar şöyle: Diamond Gloss Boya koruma: 470 TL
ceramic kaplama:1400 TL
kapı ve bagaj eşiği folyo kaplama:200 TL
Cam filmi ön iki cama :190 TL
İç koruma:130 TL koltuk koruma ücretsiz. en tcrübesiz personeli 12 yılllık olan güneşli ziebartta 22 yıllık pesoneller mevcut. ayrıca 15-18 ay mukavemet veriyorlar. tüm bu fiyatlar peşin ve tüm indirimler uygulandıktan sonra bana verildi. bunun dışında avcılar ve bostancı şubelerinide aradım ama en uygun güneşli idi. İlgilenen forumdaşlarımın bilgisine sunarım :'(
(Bayiden orjinal kauçuk paspas hediye almayı başardım. ayrıca 120 tl ye de bagaj havuzu aldım.)
Aracımı teslim alınca en uygun teklifi aldığım Güneşli Ziebarta Diamond Gloss boya koruma yaptırmaya götüreceğim.
güneşli ziebarttaki fiyatlar şöyle: Diamond Gloss Boya koruma: 470 TL
ceramic kaplama:1400 TL
kapı ve bagaj eşiği folyo kaplama:200 TL
Cam filmi ön iki cama :190 TL
İç koruma:130 TL koltuk koruma ücretsiz. en tcrübesiz personeli 12 yılllık olan güneşli ziebartta 22 yıllık pesoneller mevcut. ayrıca 15-18 ay mukavemet veriyorlar. tüm bu fiyatlar peşin ve tüm indirimler uygulandıktan sonra bana verildi. bunun dışında avcılar ve bostancı şubelerinide aradım ama en uygun güneşli idi. İlgilenen forumdaşlarımın bilgisine sunarım :'(
Moderatör tarafında düzenlendi: