Kingslayer
Üye
- İsim
- Jaime
Hocam sen kralsın ya Allah razı olsun senden süper oldu hemen görüntüsünü aldım is emirlerininUygulamaya güncelleme gelmiş eskisi gibi servis aksiyonlarının detayları görülebiliyor.
Bende de aynısı oldu., uygulamadan çıkış yaptım., sonra tekrar girdiğimde aracınızı kaydedin dedi., tekrardan kaydettim., ondan sonra gözüktüBenim iOS da gözükmüyor fatura detayı. Sürüm güncel durumda
Alt-üst birbirine yakın olan iş emri bende de var., yukardakinin üzerini kaptıyor göremiyoruz.. ama 5-6 defa sağından solunda başınca gösterdi.,Oncelıkle tesekkur ederım bende baktımda bende ıkı tane ıs emrı gozukuyor altlı ustlu alttakını acıyor ustekını acmıyor ne yapabılırım
Ben sabah kaydettim daha yeni. Uygulama vardı silmiş benim oğlan iki ay sonra bugün yeniden yükledim yeni kayıt yaptım yine çıkmadı.Bende de aynısı oldu., uygulamadan çıkış yaptım., sonra tekrar girdiğimde aracınızı kaydedin dedi., tekrardan kaydettim., ondan sonra gözüktü
Ücretsiz bir hizmet aldıysanız bu şekil gözüküyor sanırım. Bende klima gazı az basmışlar sonra tekrar ücretsiz olarak yaptırdım bende de öyle gözüküyor hizmet ütün açıklama kısmındaRehberli diagnoz ne demek faturada yazıyorda arkadaslar bılen varmı kavrama degısımı olabılırmı
Tamam hocam ben telefonun güncelleme sayfasını güncellemediğim için güncelleme gelen uygulamaları sanki son güncelleme gelmiş gibi hepsini güncel gördüğüm için bende o yüzden fatura gözükmüyormuş Güncellerim fatura geldi.Ben sabah kaydettim daha yeni. Uygulama vardı silmiş benim oğlan iki ay sonra bugün yeniden yükledim yeni kayıt yaptım yine çıkmadı.
Rehberli diagnoz, adaptasyon veya kodlama işlemdir.Rehberli diagnoz ne demek faturada yazıyorda arkadaslar bılen varmı kavrama degısımı olabılırmı