Başlamadan hepsini geri alabilrsiniz. Tabi kredi varsa kapandıktan sonra. Başladıktan sonra sigorta gibi içeride kaldığın gün hariç yine geri alıyorsunuz.İptal edip para geri alınabiliyor mu hocam?
Başlamadan hepsini geri alabilrsiniz. Tabi kredi varsa kapandıktan sonra. Başladıktan sonra sigorta gibi içeride kaldığın gün hariç yine geri alıyorsunuz.İptal edip para geri alınabiliyor mu hocam?
Hocam 2.el aldım garantinin devrini yaptırdım kendi üzerime garantisi başladı ve 6-7 ay geçti şu sıralarda o parayı geri alsam şu sıra ilaç olur aslında serviste hallediliyor mu yoksa devir işlemindeki gibi evrakları mail olarak mı atıyoruz?Başlamadan hepsini geri alabilrsiniz. Tabi kredi varsa kapandıktan sonra. Başladıktan sonra sigorta gibi içeride kaldığın gün hariç yine geri alıyorsunuz.
Değerli Hocamİptal öi ettrsem ettırmesem mı vok karasızım
Hocam bir yere gitmenize gerek yok. VDF'yi arıyorsunuz size bir evrak yolluyorlar. Onu doldurup geri yolluyorsunuz.Hocam 2.el aldım garantinin devrini yaptırdım kendi üzerime garantisi başladı ve 6-7 ay geçti şu sıralarda o parayı geri alsam şu sıra ilaç olur aslında serviste hallediliyor mu yoksa devir işlemindeki gibi evrakları mail olarak mı atıyoruz?
%100 katılıyorum.Aracınızı DSG'li olduğunu düşünerek söylüyorum,hor kullanmayıp;dağ bayıra vurmadığınız,peryodik bakımları yetkili serviste yaptırdığınız sürece uzatılmış garantiye gerek yok.Resmen 2 iyi niyet garantisi adı altında (yıllık bakımları yetkiki serviste yaptırmak kaydıyla) gayrı resmi garanti kapsamında 5 yıl zaten garanti devam ediyor. Sizden alacakları işçilik olabilir onu da yaptırmadığınız garanti ücretinin dörtte birine halletmiş oluruz.
Bana bu durum, pasif pazarlama taktiği gibi geliyor. Bana kalırsa gerek yok.