http://www.aliexpress.com/item/1024X600-10-1-Inch-For-Volkswagen-VW-Golf-7-MK7-VII-2013-2014-2015-Car-DVD/32441900045.html?spm=2114.10010108.100009.24.28I21qErsinEsk dedi:@Noswagen Hocam 10.2" ekran yazmışsınız, detaylı bilgi rica etsem? Çok merak ettim çünkü şuanda aracımda daha büyüğünü ekletmediğim için mutsuz olduğum şeylerin başında geliyor multimedia
Hocam kullanan birkaç kişi ile konuştum. Genel olarak memnunlar. Sadece biraz geç açılıyor cihazErsinEsk dedi:@yusuf Daha önce bir konuda bunu görmüştüm hocam almak istediğinizi biliyorum. Ancak bana göre çok stresli bir durum s=bilmem Alabilmek yürek ister nasıl bir şey çıkacağını bilemiyoruz, bir videosu falan olsa gerçek bir kullanıcının çok çok daha rahat karar verilebilir ancak benim kullananı görmeden almaya cesaret edemeyeceğim bir ürün çeşidi Sizde dikkat edin hocam aman...
1 dakika sürmüyor tabi ki. Benim bu cihazı beğenme nedenlerimin en başında midline araçlardaki silver renkte başka cihaz neredeyse yok. Direk tablet var orada zaten. Çinliler gayet güzel yapmışErsinEsk dedi:@yusuf Sonrasında hızlı ve kaliteli, sekmeden çalışıyorsa varsın 1 dakikada açılsın Tahminimce tablet tarzı şeyler olduğu için daha geç bile açılıyor olabilir ama sıkıntı yok bence
Tahmin ettim hocam bende özellikle benim piyanoya da uyanı var mı acaba diye baktım sonradan. Varsa sağlam referanslar, imkanınız olduğunda gönderin gelsin, bence de mutlu olacaksınızdır...yusuf dedi:1 dakika sürmüyor tabi ki. Benim bu cihazı beğenme nedenlerimin en başında midline araçlardaki silver renkte başka cihaz neredeyse yok. Direk tablet var orada zaten. Çinliler gayet güzel yapmış@yusuf Sonrasında hızlı ve kaliteli, sekmeden çalışıyorsa varsın 1 dakikada açılsın Tahminimce tablet tarzı şeyler olduğu için daha geç bile açılıyor olabilir ama sıkıntı yok bence
Değerli Hocam,Noswagen dedi:10.2 ekranın resimlerini paylaşıyorum. 1850 TL fiyatla aldım. Multimedia dan aracın hertürlü özelliğine ulaşabiliyorsunuz kendi ekranında oldugu gibi. Android oldugundan herseyi yükle calıssın Ben geri görüş kamerası geldiğinde yeniden takıcam incelemesini siteden yapar paylaşırım.
Anadolu yakasında ender elektronik.MuratÇKRKÇ dedi:Öncelikle parçalarınızı güle güle kullanın.. Güzel olmuşlar..
Verdiğiniz linkten bende sipariş verdim kapı ve ayak aydınlatmasını gelmesini beklicez şimdi..
Kapı aydınlatmalarının bağlantı şeklini buldum ama ayak aydınlatmasının bağlantısını bulamadım.. İstanbulda bunları orjinal şekilde bağlayacak yerler hakkında bilgisi olan varmı ?