Sinanmiray
Üye
- İsim
- Sinan
@Savatagehocam, hangi meslek ile meşgulsünüz bilmiyorum ama araç değerlendirme konusunda kuşkusuz herkesten öndesiniz.Comfort bir golften feragat edip
Oooooovvv buda iyiymiş beeee iyi ki almışım denecek araç
Ekselansss bir leondur !
Zaten bütceniz 190 bindi
Dolu dolu bir leon çok rahat tatmin edecektir.
Bu arada yetkili bayi leon arayışına girmeniz nafile olur.
Mecburen al-satcı takımından sıfır alacaksınız
Şöyle bir avantajınız var !
Araç başına gittiğinizde ipler sizin elinizde, lakin al sat alemi çaktırmıyor ama bitmiş durumdalar!
Bu avantajı param bu kadar kardeş ver aracı al parayı şeklinde lehinize sonuclandırın
Şimdiden hayırlı olsun
Konfor arıyorsanız Fr ‘dan durun., cuma günü 6 adet golf olduğunu söylediler, Comfortline istanbuldaymış.. kalan 5 tanesi de highline., yani golf düşünüyorsanız şuan için siparişinizi beklemenize gerek., zaten anlamadığım size nasıl sipariş geçtiler anlamış değilim., VW almanya sitesine girdiğinizde Golf Mk7,5 için sadece mevcut stoktaki araçlardan alabilirsiniz yazıyor., sipariş verilemiyor..@Savatage Eğer Golf dışında bir alternatife yönelirsem dediğiniz gibi Xcellence Leon olacak, çok dolu bir araç. FR daha hoş duruyor ama sert spor süspansiyon varmış, o yuzden FR ı düşünmüyorum.
En azından Al-sat çı değilim sadece takipçiyim.@Savatagehocam, hangi meslek ile meşgulsünüz bilmiyorum ama araç değerlendirme konusunda kuşkusuz herkesten öndesiniz.
geçen yıl golfümü alırken dedikleriniz bire bir çıkmıştı(belki hatırlarsınız, 8100km de 1,4 dsg).
bir daha araba değiştirecek olursam mutlaka size satmadan işlem yapmam.
Savatage Auto Consulting!
Fix beyaz leon zaten leon klasiği ...(itirazsız hazmı kolay ilerde satısı kolay.)
al-satçı demedimki, iltifat etmekti amacımEn azından Al-sat çı değilim sadece takipçiyim.
Rline hocamıza tavsiyemi yaptım .
Şubatta 192 den sahip olunabilecek comfort 1.5 tsi bir golf
Yarın sabah tesadüfen golf gemisi kıyıya vursa 227 bin (dalgalar yosun getirir kıyıya anca)
Haziranda muhtemelen 237 (comfort)
Sıfırcı Al- satçı piyasasını takip ediyorum ...ellerindeki araçlara zam koymak istiyorlar ? Koysalar ne olacak ? Kendileri de biliyorlar..artık düzen çok farklı
Sarı sitede ekselans 1.5 sıfır leonlar 190-192
Araç başında 187 ye hepsi tavvvvv
Yarın bayiye tesadüfen 1.5 ekselans leon gelse +200/202 civarı
Alsatçılar kapar mı ?
Vatandaş kapar mı ? Hic sanmam
Alsatçı 202 ye alıp 222 ye nasıl satsın?
Eğer araç almak şartsa
Benim tercihim
187 ye leonla defteri kapatmak olurdu.
Bu iş ısrarla durakta belediye otobüs bekleyip yağmurda ıslanmak gibidir
1 saat beklemek yerine 45 dakikada eve yürümek tercihi genelde es gecilir.
Ha geldi ha gelir diye sırılsıklam olunur.
Sonra ümit kesilir eve yürünür
Bence Düşünmelisin Temiz ve Güzel bir araç.@Ender ikinci el düşünmüyorum hocam.
Yok bende öyle anlamadım zaten,al-satçı demedimki, iltifat etmekti amacım