suikast32
Yeni Üye
- İsim
- melih
Yakıt sarfiyatı nedir acaba1.0lt motor bence çok başarılı, yakıtı da turbo benzinli bir araca göre hayli iyi. (1.5tsi kullanıyorum ben)
Yakıt sarfiyatı nedir acaba1.0lt motor bence çok başarılı, yakıtı da turbo benzinli bir araca göre hayli iyi. (1.5tsi kullanıyorum ben)
2017 den beri kullaniyorum. Ankara sehir ici uzun kullanim 5.9 ltYakıt sarfiyatı nedir acaba
C segment bir araçtan sonra B segmenti bir araç mı..? Enteresan..Kesinlikle Peugeut 2008 yarı suv turuncu olanı çakma range rover ama çok tatlı araba sürdüm test ettim golften sonra alıcağım araç bu olur kesin bu dediğiniz paralara en mantıklısı bu benzinli geliyor 1.2 tsı seçenekleride var
Sanıyorum diğer fotoyu görmediniz, 1.5tsi dsg comfortline.@tiesay Hocam, çok teşekkürler, 1.0 motor düşünmüyorum.
2019 araç kalması enteresan, tabi aramadan bilemezsiniz.@tiesay Gördüm hocam, 2019 modeli görünce acaba ikinci el mi diye düşündüm. Şu an hiç bir bayide 2020 araç yokken 2019 kalması ilginç, numarayı paylaşırsanız yarın arayım, rengi de indiyum gri galiba, benim istedigim renk.
Korona zamanı yollar boş Ankara da şehir içi 5.8lt 40km ort hız.Yakıt sarfiyatı nedir acaba
Son karar leon ise tavsiyem gümüş gri olandır.@Savatage evet, 1.5 ekselans. 198 bine veriyorlar şu anda, liste fiyatı 199.900
Ikisini de kullandigim icin cok rahatlikla Leon Ekselans derim. Golf comfort bombos bir araç. Dediklerinizin arasinda ucurum bir fark yok. Tabi marka algisi degilde donanim seviyorsaniz.Arada 7-8bin fark varsa ben golf comfortline alırdım., leon dolu araç fakat malzeme kalitesi, konfor, yalıtım, işçilik olarak golf’ün yanına yaklaşamaz.. leon için gümüş gri daha yakışan bir renk..