Bu en sevdiğim. Sözde varını yoğunu elden çıkarıp yol, yemek, otel, hediyelik eşya, ogs hgs ücreti, sigara parası masraflarını düştükten sonra kendisine gelişini samimi samimi belirtenler. Her şeyde anlaşılır, notere gidilir, 225 tl noter ücreti? Abi ben sana dedim ya bana x tl’ye denk gelecek bende para yok... Fonda güldür güldür jeneriği...Bir de böyleleri var, tüm varını yoğunu teklif eden ama daha sonra "e peki en son ne olur" diyen tayfa
Ekli dosyayı görüntüle 31946
Merhaba. Naçizane tavsiyem, paylaştığınız mesajda karşı tarafın isim ve telefon bilgilerini silin veya kapatın. Kişisel verilerin korunması ve paylaşılması kanununa göre sıkıntı olabilir.Bir de böyleleri var, tüm varını yoğunu teklif eden ama daha sonra "e peki en son ne olur" diyen tayfa [emoji4]
/monthly_2020_05/7BBBD645-F7F2-47D9-AE71-E4DCC5AAB0F5.thumb.png.e606a99d00c5862d9d74b5e39ce08878.png
Konu başlığındaki 4 sayfalık tüm mesajları okudum, en faydalı mesaj bu olmuş.Merhaba. Naçizane tavsiyem, paylaştığınız mesajda karşı tarafın isim ve telefon bilgilerini silin veya kapatın. Kişisel verilerin korunması ve paylaşılması kanununa göre sıkıntı olabilir.
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dod araç satılırsa % kaç alırım diyor ?@krym dod’a konsiye bıraktım hocam. Fiyatı aralığını araç sahibi belirliyor. Garajda yatacağına orda showroom da durması daha mantıklı geldi.