radiation
Üye
- İsim
- radiation
10 defa tiklayinca menüye girmeniz gerekir.[mention=219]farbar[/mention] merhaba
Androit autoyu indirince desteklemedigi programi calistirmak icin 10 defa menuye tiklayarak ayrintili ayarlara girebiliyordu ben giremiyorum. Carstreem mi nasil calistirabildiniz.
Simdiden tesekkurler.
Hiç yaşamadım. girmesi lazim[mention=219]farbar[/mention] belli bir surumden sonrasi icin menuye girme olmama duruma varmi acaba 5.2 ve 5.3 de yapamadim.
Hocam geç döndüm bu mesajına,Baktım hocam, pencere küçülmesinden falan bahsetmiş, karanlık mod daha iyi çalışıyor, müzik dinlerken telefon görüşmesi geldikten sonra müzik kaldığı yerden devam ediyor falan demişte, bu özelliklerin hepsi 5.2 sürümünde zaten vardı.
Anladım hocam, dediğim gibi bu yazdığınız özellikler önceki sürümde zaten vardı hava durumu bilgisi durum çubuğuna değil sağ üst köşede yer alıyor.Hocam geç döndüm bu mesajına,
Bu sürüm genel itibariyle performansı iyileştirmek ve kullanışlılığı arttırmak için yapılmış görünüyor.
En belirgin yenilikler için de şu şekilde bahsediliyor;
"Arayüz çok daha akıcı ve uygulamalar arası geçiş anlık."
"Pop up bildirimleri daha ufak ve siz kapatmak zorunda kalmadan kendiliğinden kapanıyor"
"Medya ekranındaki bildirimler kapatılabiliyor"
"Durum çubuğunda hava durumu bilgisi"
Xda note 9 bölümünden yardim alabilirsiniz. Magisk ile yapmani tavsiye ederim. Onceki telim note 8 idi. O olsa yardımcı olabilirdim.[mention=219]farbar[/mention] hocam son bir soru. Belki aciklamasi zordur. Eger oyleyse bosver.
Telefonu rootlamak istiyorum gelistirici modu actim ve ayarlarini yaptim. Odinden tpwr dosyasini yukledim. Supersu dosyasini telefon data dosyasina ekledim. Sonra takildim. Telefon note 9 yazilimi andoid 10. Simdiden tsk ler.