Arka sol ile arka sağ aynı yükseklikte mi hocam? Amortisörleri de kontrol ettiler mi acaba?Merhaba degerli forum uyeleri
golf r aracimin yaylari ile ilgili bir gorsel paylasmak istiyorum
aracimin ön ve arka yay seviyeleri esit degil
yani arkasi öne göre daha basık duruyor
Neden boyle olduguna dair bir bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim tesekkurler
not: aracin stok yaylaridir hicbir sekilde bir islem gormemistir.
arac: mk7 R 2016
Ekli dosyayı görüntüle 31811
Orjinal yayları satmıştır., onun yerine ucuz yollu bişey takmıştır., amortisörler içinde aynı şey geçerli olabilir., başka ihtimal akla gelmiyor., Lifte kaldırınca orjinal ise hem yayların hem amaortisörlerin parça kodları görülür., veya yayları düzgün takamadılar veya yaylar işlem görmüş başka ihtimal akla gelmiyor..@1661 evet en iyisi bir bilen bir ustaya gostermek
Aracta yay harici farkli bir sorun cikabilir cunku
Ne zaman aldınız kaça aldınız güvenilir ekspertiz yaptırdınız mı böyle bir aracı galeriden alırken?@Alpyaman @DoğanARABACI Merhaba
araci ikinci el aldim
galeriden aldigim icin sahibine de soramiyorum
ilk aldigimda aracta 19 jant vardi yine bu sekildeydi
18 cadiz orjinal jantlarini taktim pek bir degisiklik olmadi
tek bildigim arabaya daha once yay takilmis sonra cikartilmis tekrar yaylari takilmis
normal golf 7 yayi takilmasi mumkun degil sanirim
arac 4 ceker cunku
Güvenilir tanıdık bildik galeriden alıp güvenilir ekspertiz den onay aldıysanız forum ahalisine onlardan daha fazla güvendiğiniz için teşekkürler. Hocam allahtan güvenilir tanıdık galerici ve ekspertizmiş. Araba da sorun olduğu eğer resim veya yol açısında bir sıkıntı yoksa bariz gözüküyor.@Alpyaman evet istanbulda bilindik guvenilir bir galeriden aldim her hangi bir yanlislari olmaz
evet expertiz yaptirdim.
Martta aldim araci
fiyatini ozelden soyleyebilirim
Ozaman göz yanılması gibi birşey@Alpyamandisaridan goren birisinin pek fazla gozune batmiyor ben bildigim icin gozume batiyor hocam
araci aldigimda bakim zamani gelmisti servise de soktum bir sorun cikmadi
aracin yol tutusunda vs herhangi bir yerinde bir sorun yok
sadece gozume batiyor o yuzden bunun nedenini arastiriyorum ve duzelttirmek istiyorum
en son care dediginiz gibi galeri sahibiyle gorusup aracin eski sahibinin telefonunu isteyecegim