2015 midline plus 1.6 tdi luk marka baskı balata 1300 tl ye bugün değiştirdim ama debriyaj sertliği eskiyle aynı. Ford focus aracımda var onun kadar yumuşak değil bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Araçtan çıkanla aynı marka olması tavsiye ediliyor genelde. Ruhsatta yer alan bilgilerle de kontrol ettirebilirsiniz. İçinize sinmezse birden fazla yerden sordurun. Hatta size verilecek parçanın kodunu isteyin internette araştırın.Selam arkadaşlar,
baskı balata seti olarak Luk yada Sachs markalarından istediğimizi takabiliyor muyuz yoksa araçtan ne çıktıysa aynı markayı mı takmak zorundayız?
Istanbul Güngören de ORHAN usta var. Tavsiye ederim YouTube den de bakabilirsiniz. Yenilerde Konuyla alakalı birde videosu var di.İstanbul’da güvendiğiniz ve daha önce baskı balata değişimini yaptırıp memnun kalan arkadaşlarımız varsa lütfen söylesin iletişime geçeyim sizinle. Benim için önemli olan ilk şey ustaya güvenmek ve sonra fiyatın makul olması. İstanbul’da yaşıyorum ben. İstanbul’da dediğim gibi daha önce bu işlemi yaptırmış olup hem işcilik hemde fiyat konusunda memnun kalanlar varsa lütfen benimle iletişime geçsinler. Acil olarak değiştirmem gerekiyor yani araç yolda bıraktı bırakacak hissediyorum.