Bir fark yok hocam. 17 takınca tabiki biraz farkeder ama çok rahatsız etmez görüntü de güzel olacağı için. Biraz da psikolojik.Bu arada Highline ile Comfortline arasinda suspansiyonda sertlik parca vs herhangi bi farklilik varmi?
17 takinca Highline konforu olurmu ondan emin olamadım? Konfor'dan bişey kaybetmek istemem.
Her araçta öyle malesef hocam. En full donanımı alıyorsun, en büyük jantlar geliyor. Hem lastik masrafın fazla oluyor hem de alt takım bir tık daha erken eskiyor. Güzelliğin bedeli diyebiliriz sanırım.@AhmetCakmak Saol hocam, o zaman zaten Highline konforu biraz da olsa Comfortline'dan dusuk mu yani
Ben de para verip Talladega alıp konfor kaybetmek istiyorum Ama babamobil olunca mecburen o ne derse o oluyor.@CemK Hele hele üzerine 1800 TL (2015) verip 18 Durban alınca daha da düşük. para verip konfor kaybediyorsunuz yani
Sizdeki jant nedir hocam , 16 hita varsa müşteri olalım
şu jant golfu baya tok gösteriyor. Dover 18'' olsa galiba ağzımız akar. Bunları satışta bulabilir miyiz acaba
Bilgilendirme icin tesekkur ederim mesaj attim saticiyaDijon bakıyorsanız hala güzel bir ilan yanlış anlamadıysam jant+lastik sormakta fayda var [mention=13394]CemK[/mention] [mention=11839]HONEY[/mention]
/monthly_2020_06/Screenshot_20200603-174448.thumb.jpg.928c2baa4c2fbe8dda3dd93bb030f033.jpg
Bu ilanları artık piyasayı düşürmek için verdiklerini düşünüyorum. Hep aynı instagram sayfasında her hafta kelepir fiyata dijon düşer mi diye düşünüyorum ve kafamda mantıklı bir açıklama üretemiyorum. Satıcıya sorsak yüksek ihtimal satıldı diyecek bence.Dijon bakıyorsanız hala güzel bir ilan yanlış anlamadıysam jant+lastik sormakta fayda var @CemK @HONEY
Ekli dosyayı görüntüle 33603