Ben sanırım konuyu yanlış anladım,sandımki sizden habersiz plakaların siyah kenarları silindiği için durumdan şikayetçisiniz ve polis'le yaşanacak muhtemel sorunlara karşı çözüm arıyorsunuz.Sonradan alnadımki görüntü aslında hoşunuza gitmiş ve sadece plakanın mevcut görüntüsüyle polisle sorun yaşarmıyım sorgusu yapıyorsunuz.Bende APP plaka kullanıyorum,bugüne kadar 5-6 araba değiştirdim ve hepsinde APP kullandım,muaenelerede girdim çıktım,çevirmeyede takıldım fakat hiç sorun yaşamadım.Bu plakalarda dikkat ettiğim şey yazı fondu orjinale yakın olması ve plakanın mühürlü olmasıydı.Bir aracımda APP plakanın isimli pleksi plakanın içine oturması için kenarları kesilmişti,onunlada sorun yaşamadım.Bir ara istanbulda muaene istasyonlarında plakalara alakasız yerden atılan vidalara takılıyorlardı,şimdi nasıl bilmiyorum,uzun lafın kısası kenar çizgileri silinmiş plaka hiç kullanmadım,şahsi fikrim üstte saydığım işlemlerden kenarları kesik plaka bile kenarları silinmişten daha az dikkat çekici negatif yönde,çünkü o sanki orjinal plakalığın içine oturmuş gibi görünüyor fakat sizin durumdaki bariz sırıtıyor ve dikkat çekici.Üstte yorumlarda bir arkadaş belirtmiş:Tersinden kalkmış bir polise denk gelirseniz sorun yaşayabilirsiniz kanımca.