Ben kendi aracımda yay takmadım Çünki Fabrikasyon Spor süspansiyan vardı ve çok düşük binmeyi sevmiyorum. Ama yay orjinalinde spor olmasaydı araçta , Eibach 3,5Pro Kit takardım Elimde de vardı Arkadaşımızın aracına taktık.
18- 19 ebat için Yay Kullanmak Zorundayız maalesef. Yoksa görüntü hoş olmadığı gibi pek sağlıklı da olmayacaktır.@Ender Peki mevcut yaylar üzerine takılsa çok mu havada kalır? Ben de apaçi işi sevmiyorum ama göze hoş gelen aralık olmadan da bir şeyler eksik kalmış gibi gösteriyor. Sizin ilan da aklımda bu arada. Bütçeyi ayarlayabilirsem ve benden önce taliplisi/talihlisi çıkmazsa almak isterim. Nasip tabii...
Maşallah Harika olmuş. Duruşu şekli vs... En önemlisi de içine sinmiş daha bir şeye gerek yok.Evet beklenen an geldi
Öncelikle ilk izlenimlerim renk olarak tam istediğim şekilde durdu beyaz arabayla bilmiyorum sizin fikriniz nedir.
Eibach 35mm yayla 19 jant gayet güzel oluyormuş bunuda görmüş olduk(arkası yine biraz havada olsada yapıcak bişey yok )
Konfor anlamında bilmem inanır mısınız eskisinden daha konforlu geldi bana daha tok bir gidiş hissiyatı verdi. Bilmiyorum belkide eski jant lastiğimin kalitesizliğindendi(dayton touring-uzak doğu malı pretoria 18jant).
Bu konuda beni çok mutlu etti konfor kısmı. Sürtme vs hiçbirşey yok.
İçime sindi açıkçası, sizlerinde yorumlarını bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 32225
Ekli dosyayı görüntüle 32226
Ekli dosyayı görüntüle 32227
Ekli dosyayı görüntüle 32228
Ekli dosyayı görüntüle 32229
Ekli dosyayı görüntüle 32230
Ekli dosyayı görüntüle 32231
Ekli dosyayı görüntüle 32232
Ekli dosyayı görüntüle 32233
Ekli dosyayı görüntüle 32234
Ekli dosyayı görüntüle 32235
Ekli dosyayı görüntüle 32236
@Raban7 41 kere çok güzel olmuş...Evet beklenen an geldi
Öncelikle ilk izlenimlerim renk olarak tam istediğim şekilde durdu beyaz arabayla bilmiyorum sizin fikriniz nedir.
Eibach 35mm yayla 19 jant gayet güzel oluyormuş bunuda görmüş olduk(arkası yine biraz havada olsada yapıcak bişey yok )
Konfor anlamında bilmem inanır mısınız eskisinden daha konforlu geldi bana daha tok bir gidiş hissiyatı verdi. Bilmiyorum belkide eski jant lastiğimin kalitesizliğindendi(dayton touring-uzak doğu malı pretoria 18jant).
Bu konuda beni çok mutlu etti konfor kısmı. Sürtme vs hiçbirşey yok.
İçime sindi açıkçası, sizlerinde yorumlarını bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 32225
Ekli dosyayı görüntüle 32226
Ekli dosyayı görüntüle 32227
Ekli dosyayı görüntüle 32228
Ekli dosyayı görüntüle 32229
Ekli dosyayı görüntüle 32230
Ekli dosyayı görüntüle 32231
Ekli dosyayı görüntüle 32232
Ekli dosyayı görüntüle 32233
Ekli dosyayı görüntüle 32234
Ekli dosyayı görüntüle 32235