Atlantik mavi renk aracım herhangi bir boya deformasyonu olmadı. Cam filmi sökmek için de kullanılıyor. Küçük bir alanda deneyip etkisini görebilirsiniz. 20 cm uzaktan sıkıp 1 dk bekleyip sonra ıslak bezle temizleyebilirsiniz.@Kürşat boya vs zararı var mı acaba
Merhaba, tiner sakin kullanmayin. eski aracimda aynı sizin gibi kaputta yapışkan kaldi. Söken kişi tiner sürdü boya bazi bölgelerde kabarma yapti.selamın aleykum
arkadaslar kaputtan folyoyu soktum kaputta hep yapıskan kaldı bazı seylerı denedım cıkmadı benzın mazot gaz yagı vs denedım bı turlu cıkmadı tınerde surmek ıstemıyorum ne kullanmam gerek ?
tesekkurler
Hocam şahsen taş izi dolu bir kaputa rötüş yapmaktansa hatta çıldırma seviyesine gelip arabanın değeri düşmese kaputu değiştircem dememek için gayet mantıklı bir işlem taşa karşı folyo kadar koruyucu bir malzeme-ürün hala yok malesef...Bu kaput filminin faydasından çok zararı var hep söylüyorum.Kaliteli bir yerde kaliteli bir film çektireceksin de, 2 3 yıl sonra sararınca çıkartacaksın da, çıkartırken sıcak su dökeceksin veya tekrar para ödeyip detailingciye çıkartacaksın da, çıkarttıktan sonra yapışkan lekesi belası ile uğraşacaksın da, en sonda film çektirdiğin yer ile film çektirmediğin yer arasında parlaklık farkı olacak pasta cila yaptıracaksın da, he bide folyo çıktıktan sonra kaput kenarlarında falçata izi yoksa şanslısınız.Bulaşmayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.Bunları saydım fakat bende zamanında bir cahillik edip çektirdim.2 yılı geçti, böyle konuları görünce korkuyorum.