2018 model golf 1.4 tsi Aracımı güçlendirdiğim için her nekadar frenlerden memnun olsam da 312mm lik diske geçmek istedim. Öncelikle aracınız 288 mm disklere sahip ise 312mm lik disklere sadece kaliper taşıyıcısı ve disk alarak geçebilirsiniz.+ vag com ile 03-abs modülünde long coding kısmında byte4’te 24 olan değeri 34 olarak değiştirmeniz gereklidir... böylece araca 312mm diski tanıtmış oluyoruz...
Balatalarımız aynı ebatta ama yinede disk yeni olduğu için balatalarıda sıfır almak daha sağlıklı olur diye onlarıda sıfır aldım.
Diskler için parça kodu : 5Q0 615 301 F fiyatı çifti 1000tl civarı
Balatalar için parça kodu:5Q0 698 151 F 600tl çifti
Kaliper taşıyıcı için parça kodu bulamadım ama B8 kasa passatların yada superblerin çıkması birebir uymakta, sıfır fiyatı hiç sormadım ama çiftinin çıkması 600/800arası.
Kısmet olursa haftaya montaj yapılıcak, montaj aşamasında da fotoğraf eklerim.
Kaliper taşıyıcıları ilk aldığımda rezalet durumdaydı, biraz temizleyip boyayınca kendine geldiler
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0094.JPG
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0093.JPG
Balatalarımız aynı ebatta ama yinede disk yeni olduğu için balatalarıda sıfır almak daha sağlıklı olur diye onlarıda sıfır aldım.
Diskler için parça kodu : 5Q0 615 301 F fiyatı çifti 1000tl civarı
Balatalar için parça kodu:5Q0 698 151 F 600tl çifti
Kaliper taşıyıcı için parça kodu bulamadım ama B8 kasa passatların yada superblerin çıkması birebir uymakta, sıfır fiyatı hiç sormadım ama çiftinin çıkması 600/800arası.
Kısmet olursa haftaya montaj yapılıcak, montaj aşamasında da fotoğraf eklerim.
Kaliper taşıyıcıları ilk aldığımda rezalet durumdaydı, biraz temizleyip boyayınca kendine geldiler
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0094.JPG
Ekli dosyayı görüntüle DSC_0093.JPG
Moderatör tarafında düzenlendi: