AhmetCakmak
Yönetici
Hocam sensör anahtarını satıcıya yazın ve yanlış basım olduğunu söyleyin. Ben de 2 yıl önce almıştım ve bana da aynı ürün gelmişti. Tam hatırlamıyorum ama ürünün yarı bedelinden biraz daha az iade almıştım. O iadeyi de dispute hakkım olmadığı için almıştım. Dispute hakkım olsaydı muhtemelen ürünün tamamının bedeli geri ödenirdi bana. Çünkü dispute hakkı olmayınca satıcı ile mesajlaşarak çözmeye çalışmıştım. Yani daha zor şekilde. Her ne kadar ürün işlevsel açından sorunsuz olsa da ürün görsellerinde olduğu gibi doğru olan far anahtarı değil farklı basım anahtar gönderilmiş size ve sürekli bunu yapıyor bazı satıcılar.MidlinePlus aracım için Far ve yağmur sensörü aldım 1 ay içinde geldi , 25 lira vergisi çıktı.
Aldıktan sonra fiyatı daha uygun ilanlara da denk geldim ama geçti artık.
Henüz montaj yapmadım ama kumanda kolunu taktım. Orjinaline çok yakın kalitede ama yazılar yamuk duruyor gibi..
Soldaki (Golf7) çinden gelen
Sağdaki 7.5 orjinal comfortline kumanda
Ekli dosyayı görüntüle 35808
TRY 77.76 26%OFF | VW Golf 7 için MK7 VII otomatik far anahtarı + yağmur ışığı silecek sensörü kablo kablo demeti kutusu kasa 81D955547 5GG941431D
https://a.aliexpress.com/_BSJUkH
Sensörü bağlamadan auto da denedim farlar yandı, ama aydınlatma arızası verdi
Sensörü de müsait bir zamanda BCM ye bağlayıp kodlamasını yapacağım.
Cominghome Leaveinghome için şart olmuştu bana. İç aydınlatmaya paralel olan kodlama ile kullanıyordum ama kapılar açıkken sönmemesinden dolayı aküyü sömürecek korkusu oluyordu hep...
Birkaç gün önce de sis farı seti sipariş ettim, gelince onu da kendim söküp bcm ye bağlama planım var umarım başarabilirim.
TRY 85.65 48%OFF | Sis lambası VW Golf 7 için A7 MK7 2014 2015 2016 2017 2018 araba araba-styling ön tampon sis lambası sis lambası ampuller ve tel
https://a.aliexpress.com/_B13wJR
Comfortline dan eksiğim az kaldı
-16 jantlar (forumda son günlerde en çok tartışılan jantlardan, uyguna dover denk gelir belki )
-ön tampon altı krom çıta ,
-koltukları değişemem ,
-piyano black çerçevelere gerek yok çabuk çiziliyor,
-ön park sensörü ihtiyaç duymuyorum şimdilik...
-Dijital klima manuel klima daha kolay kullanılıyor gibi ,
-direksiyon tuştakımı olayına online odis kodlamadan dolayı bir türlü niyet edemiyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: