Yeni Peugeot ve Citroen araçlar gerçekten konfor ve tasarım anlamında iyiler, tek sorun psa’daki elektronik sorunları ki azalsa da halen varlar. Bunlara katlanırsanız öneririm. Vag için ise durum çok başka, vag son 3-4 senedir üretim kalitesinde bir miktar geri gidişte. Modellerden maliyet azaltma adına saçma sapan yerlerde tasarruf ediyorlar ki bu rahatsız edici. Vag’dan açıkçası başka markaya geçilebilir sadece o karakteristiği ararsınız önce sonralarda alışılır. Seat ateca da önerebilirim bu noktada oldukça güzel bir araç o sınıfta. Bmw dersek aklıma gelen tek şey Psa’dan daha fazla sorun olur, aman uzak durun derim başka da bir şey demem.
tiguan’ın dolusunu alabilecekseniz evet kalitesi zaten iyi, ancak alamayacaksanız önermem. Artık dünyada güvenlik asistanları standart olurken kalkıp halojen farla yaşama gayreti bana biraz çağ dışı geliyor.
bu araçların kardeşi Opel grandland x var ki piyasasının olmaması itibariyle önermem. Size önerebileceklerim tiguan, ateca, karoq, kodiaq, 3008, c5 aircross.
ancak şunu net söyleyebilirim bunları test ederseniz ve yeterli bütçeniz varsa kodiaq’ı denediğiniz an başka araç bakmazsınız bile.
bu arada t-roc’dan koşarak kaçınız, kalitesi Kore arabalarının bile çok altında, dediğim gibi Volkswagen’deki geri gidiş trendine ilişkin pastanın üzerine dikilmiş çilek t-roc oluyor.
tiguan’ın dolusunu alabilecekseniz evet kalitesi zaten iyi, ancak alamayacaksanız önermem. Artık dünyada güvenlik asistanları standart olurken kalkıp halojen farla yaşama gayreti bana biraz çağ dışı geliyor.
bu araçların kardeşi Opel grandland x var ki piyasasının olmaması itibariyle önermem. Size önerebileceklerim tiguan, ateca, karoq, kodiaq, 3008, c5 aircross.
ancak şunu net söyleyebilirim bunları test ederseniz ve yeterli bütçeniz varsa kodiaq’ı denediğiniz an başka araç bakmazsınız bile.
bu arada t-roc’dan koşarak kaçınız, kalitesi Kore arabalarının bile çok altında, dediğim gibi Volkswagen’deki geri gidiş trendine ilişkin pastanın üzerine dikilmiş çilek t-roc oluyor.
Moderatör tarafında düzenlendi: