Hocam sisi söküm işleminin videosunu paylaşma şansınız varmı bendeki bir garip çünkü@Frkntna Baya kaliteli Taiwan malı olarak aldım. Orjinal gibi zaten. İnşallah ayarlanıyordur da bir ton uğraşmayız.
Günaydın hocam,@MertHaktan Valla hocam videosunu bulamadım ama basit bir şey değil o sisleri sökmek
Bu tarz işleri ben yapıyorum hobi olarak ve isteyene fakat bunu yapan adam bisey demek istemiyorum normal yerlerinden sisi önden 1 vida arkadan normal vidalı şekilde koymuş fakat üstünede perçinle kaynak yapmış açarken kırmamak için havaların düzelmesini bekleyerek yapicam açık otoparkım var acele etmemiş olurum ne yalan söyliyim ilk defa bu kadar garip işçilik gördüm açması imkansız hale getirmiş adam
İşte bende böyle olaylarla karşılaşa karşılaşa usta oldum sevdiğim ustalara yardım ederek artık kendi arabamin tamirini yapıyorum allah sizi inandirsin artık ne yetkili servise nede başka ustaya güvenebiliyorum@MertHaktan İşte bu işçilikten dolayı buradaki çoğu insan kendi işini kendisi yapmak istiyor. Ben hata yapsam da gözüme gelmez diyor tekrar düzeltirim diyor. Fakat götürüp üstüne para verdiğin adam yapamıyor ya da yarım yamalak iş yapıyorsa insan artık kendi işini kendi halletmek istiyor. İnanır mısınız ben de aynı sorunlardan muzdaripim. 2 gün önce arabama Discover MIB 2 taktırmak için gittim aynı zamanda arabamda dynamic light assist olduğu için kamera bulunuyor önde. @Recep Gül abimin yardımıyla line assist ve tabela okumayı açtık fakat kapattığım zaman hata gibi algılayıp ekrana hata düşüyordu. Götürdüğüm yerde düzeltme adına şu an dynamic light assist bile çalışmıyor.