- İsim
- Golf 7.5 Atlantic Blue
:masallah: maşallah çok güzel duruyor. arka tamponu da 7.5 taktınız mı bir de difüzör bu iş tamam
Turbodan sonrası sadece yazılım. en azından ben öyle yaptırdım ve sıkıntısız kullanıyorum.@vsoner Eyvallah hocam.Ciğerini yapıcaz inşallah ama malum süreç ve her şeyin arka arkaya olması ciddi maddi külfet doğurduğu için, biraz askıya aldım şimdilik big turbo olayını.Turboya 3.000 tl fiyat aldım,ki keşke sadece turboyu takıp olup bitse,ama malesef asıl iş turbo takıldıktan sonra...
Tabi en sade şekilde yazılımla düşük barda kullanılabilir ama yaşadığım şehirde onun yazılımını atacak kimse yok Yazılımında deneme süreci olduğu için bir kaç kez şehir dışı yapmam gerek ve malum süreçten biraz öteledim hocam.Siz yazılımı kime attırdınız?Ankara'da Serhat İnci fikri daha ağır basıyor benim içinde...Turbodan sonrası sadece yazılım. en azından ben öyle yaptırdım ve sıkıntısız kullanıyorum.
EMC Tune Kürşad Sönmez'e. basınç 2.0 bar, dpf ve egr aktif.@vsoner
Tabi en sade şekilde yazılımla düşük barda kullanılabilir ama yaşadığım şehirde onun yazılımını atacak kimse yok Yazılımında deneme süreci olduğu için bir kaç kez şehir dışı yapmam gerek ve malum süreçten biraz öteledim hocam.Siz yazılımı kime attırdınız?Ankara'da Serhat İnci fikri daha ağır basıyor benim içinde...
Park sensörü yuvaları özel aparat ile açılıyor/açılmalı.Konuyu hortlatıyorum
arkadaşım kaliper kapakları şuan ne durumda ? düşme oldu mu
coilover dan memnun musun ?
Park sensörü yuvalarını açtırırken bi olumsuzlukla karşılaştın mı ?
Cevaplar için teşekkürler şimdiden
Ona bir şey diyemeyeceğim hocam, daha önce park sensörü yuvası açmadıysa bu aparata sahip olmayabilir de.@frknyldrm anladım hocam bunu sıradan bir kaporta boyacı yapabilir yani demi.