Hocam hazır bu konuda bir takım teknik çalışmalar gündeminizde, üst başlıklarda araçlarımıza ilgili arşiv niteliğinde önemli teknik bilgilerin sabit başlık yapılmasını da değerlendirir misiniz?Merhaba Dostlar; Konu başlığında bulunan seçeneklerden aslında biraz biraz da olsa hepsi kulağa hoş geliyor. Amacımız Forumun Üyelerimize Faydalı olmasıdır.
Son Zamanlarda , Özellikle alım satım konularında ve Ateş almaya gelen yeni üylerimiz de sıkça rastlanır olan bu durumun farkındayız ve En Mantıklı ve verimli olacak şekilde konunun gereği hakkında çalışmalarımız mevcut. En kısa zaman da bitecek olup Forum Havasının bozulmaması adına gerekli tedbirleri alınacaktır .
****Forum üyelerimizin bu konuda ki düşüncelerini de almak isterim faydalı olacağı kesin Herkese Keyifli Forumlar.
@AhmetCakmak
@yusuf
@MSE
@forzaGilles
@fcsrn
2. Madde için yapılabilecek tek şey sanıyorum konu sahibinin arayışı bittiğinde konuyu kapatması. Geçmişe yönelik nasıl yapılır tabi net değilim, tek tek konuları kontrol etmek gerekir sanıyorum.Forum özgür bir platform tabiki, fakat bir kültürü var. Özgürlüğü vermeliyiz fakat bir şekilde şu ikisini engellemeliyiz
1) İlk Mesajda atılan: Konu: X Arıyorum, İçerik: Elinde X olan var mı...
2) Konu: Satılık X, Konuya atılan son mesaj tarihi 2015, Yeni üye ilk mesajı: Duruyor mu!
Haklısınız,Merhaba, bu aralar ben de çok fazla yeni kullanıcıların forumda hali hazırda tartışılmış konuları açtığını görüyorum. Araştırmaya üşengeç milletimizin, arama yapmadan soru sorma alışkanlığı forum sitesinde de görülüyor. Hassasiyet gösterilmesini dilerim
Sent from my iPhone using Tapatalk