- İsim
- Erinç
Günaydın,İyi geceler
Ben böyle bir talebin forumlarin ruhuna aykırı olduğu düşüncesindeyim. Aksi halde ya mesaj çöplüğüne dönüşecek, ya da whatsapp grubu gibi kapali kutu bir ortam oluşacaktır.
Mesajınızın tamamını okuyunca esasen ne ifade etmek istediğiniz gayet net anlaşılıyor, sadece konu başlığında yada içeriğinde herhangi bir yönlendirme veya talebin olmadığını belirtmek isterim. (Yazınızda alıntı veya kişiden bahsetme özelliği kullanmadığınız için kimin hangi talebine istinaden yazdığınız ortada kalmasın diye konuyu ben açtığım için ben cevap verme isteği duydum )
Çok fazla seçeneğe boğmadan ancak mümkün mertebe hemen herkesin görüşlerini en geniş sekilde kapsayabilecek seçeneklere yer vermeye çalıştım ancak demokrasilerde pek tabi her bir görüşe cevap verebilen çözümler de her zaman bulunamayabiliyor.
Bir de genel manada açıklamak isterim ki konuya destek veren 5 farklı görüşe de sahip tüm mesajlara "beğeni" bırakıyorum, buradaki amaç önerilen yöntemi benim de desteklediğimi değil, konuya ilişkin katılım gösterilmesi, beyin fırtınası yapılmasını beğendiğim anlamına geliyor. Nihayetinde bizler buranın sakinleri olarak ne kadar çoğulcu bir katılım başarabilirsek, o kadar güzel fikirler çıkacağına inanıyorum.
Selamlar.