Bez bant göndeririz canımBende bez bant yok. Yinede yapabilir miyim? Eline sağlık Tuna. Tekirdağ’ın retrofit kralı .
Elinize sağlık hocam, benim de eksikliğini çok hissettiğim bir şey gerçekten. O gözde aydınlatma olmaması büyük eksiklik. Harika olmuş.Karantina günlerinde boş vakitlerin bol olması sebebiyle sürekli ne yapabilirim diye proje üretiyorumvites önünde bulunan çekmece gözüne aydınlatma yapayım dedim ortaya fena bisey de çıkmadı
Malzemeler
1 adet devreli cob led
2 adet soketli kablo
Hızlı yapıştırıcı
Havya ve lehim teli
Şarjlı Tornavida ve ince matkap ucu
Bez Bant
Henüz araç üzerine montajını yapmadım yaptıktan sonrada fotoları paylaşırım. Enerjiyi ayak aydınlatma üzerinden almayı planlıyorum media ekranından kısıp açma imkanı olması sebebiyle.. Montaj fotolarını aşağıda paylaşıyorum
Usb üstünede yapalımElinize sağlık hocam, benim de eksikliğini çok hissettiğim bir şey gerçekten. O gözde aydınlatma olmaması büyük eksiklik. Harika olmuş.
Usb girişinin önüne de ufacık bir led konsa muhteşem olur bence, ama onun göz almayacak şekilde konumlandırılması gerekir. Karanlıkta kabloyu el yordamıyla taka taka girişin etrafını çizeceğim zamanla. <_<
Kolçağın içinde de aydınlatma olsa yemeğin üstüne harika bir tatlı gibi olur vallahi.
@tiesay retrofit yapmak isteyenler için temsili araç bu olmalı.. inşaat halindeki evi alıp duvar rengi dolap vs kendin yaptırırsın misali.Sizde bu azim oldukça, vw daha çooook donanım çalar araçlarımızdan... (Ne de olsa retrofitciler var)
@forjust1day mantıklı işleri seviyorum. Elinize sağlık.
@tiesay retrofit yapmak isteyenler için temsili araç bu olmalı.. inşaat halindeki evi alıp duvar rengi dolap vs kendin yaptırırsın misali.Ekli dosyayı görüntüle 33037