İkiteker konusunu açtığı için öncelikle
@HONEY Bülent Abi'ye teşekkür ederim. Benim de paylaşım yapmam için sebep olacak bir konu olmuş.
Maşallah çok güzel makinalara binmişsiniz hepiniz, ufak makinalar da faydalı olma konusunda zirvedir herhalde.
Çok çok kısa da olsa zamanında Bajaj Pulsar 200 NS ve Honda CBR 250 R sürüp zehri ucundan almıştım ama kendimi kontrol noktasında sıkıntı yaşayabileceğimi düşündüğüm için kendimi de başka insanları da riske atmak istemedim ve motosiklet işine girmedim.
Benim iki teker ile alakam biraz farklı,
@SCC hocamın hayat hikayesinden bahsettiği konusunda paylaştığım gibi bisikleti çok severim. Onun 10'da 1'i kadar tecrübem olmasa da az biraz yol yapmışımdır.
Birkaç senedir sağlık problemlerimden ötürü depoda mahsun bir şekilde yatan bisikletimi bayramın ilk günü hevesle çıkarıp güzelce temizledim.
Bugün de kavuşmak nasip oldu, çok mutluyum biraz da yorgunum. Acısı yarın çıkacak muhtemelen.
Allah sağlıklı uzun ömür versin hepimize. Kullanmaktan zevk aldığımız ister bisiklet, ister motosiklet, ister otomobil olsun; yolumuz açık, güzel anılarımız bol olsun.
Apartmanda çektiğim fotoğraflar, alan dar olduğundan pek iyi değil, kusuruma bakmayın.
Temizlikten öncesi
Temizlikten sonrası
Bu kilidimizin anahtarı
Bunlar da seneler sonra ilk buluşmamızdan kareler...