latissimusdorsi
Üye
Tum arkadaslara sigorta neti degil de yuzyuze acenteyi oneririm. Cunku sigorta net benzeri firmalar en iyi fiyat garantisi verirken mutlaka biryerlerden kirpiyor. Bende su sekilde oldu;Sigortam nokta net te yaptırmayı düşünüyorum ben de.
Sigortacıma sordum biraz rakamlar yüksek çıkıyor 2100 gibi. Sigortam nette aynı kasko 1900 civarı.
sigorta net beni aradi, fiyati onceden almistim zaten, musteri temsilcisi islemi hemen tamamlamak istedi, policeyi gormek istedigimi soyledim, bir sekilde kendime mail attirdim, telefonu kapatmadan okuyun dedi temsilci...neyse sonra arayacagimi soyledim ve oturup policeyi okudum, bir cok yerden kisilmis malesef, policeyi okumadan onlari webden goremezsiniz.
Sonra 10 firmadan yerel teklif alip, ray sigorta ile gorustum, ayni sekilde onlara da policeyi kendime mail attirip, bir aksam policeyi okuyup ertesi gun kaskoyu yaptim. Policenin hepsini okumadan kasko yapmayin.
Ray sigorta 1800 Ak sigorta 2400 Anadolu 4000 gibi teklifler vardi, 3 ay once. Su an aksigorta ray’dan daha uygun, sanirim sirketlerin o anki policeye doygunlugu da fiyati etkiliyor.
Ozet: Yuz yuze sigortaci tercih edin+Policeyi okuyun
Moderatör tarafında düzenlendi: