Sizin aracınızda ön daha düşük arkaya göre, ben de sizin resimlerinizi referans aldım aynı şekilde olmadığı için şüphe duydum@Grhnackgz vogtland böyle düşüyor hocam
Böyle olacağını bilseydim ben de başaran coili tercih edebilirdim iyi mukayese etmeniz gerek istediğiniz performans mı yoksa şekli ve konfor muÖnceden de yüksekse konu biraz daha netleşiyor. Ben bu konudan tırstım biraz. Yay yerine Başaran coil filan mı taksam bilemedim. Jantlar için yarın net rakamları alayım hele, bakacağız artık gerisine.
Çikolata gibiler takınca tadına doyum olmucak inşAllah :sofor:Mor yayları valla çikolata sandim
Anladım, teşekkür ederim yanıtınız için@Grhnackgz benim fotoğraflardan pek anlaşılmasada arka taraf daha düşük gibi duruyordu gerçekte bende zamanla rahatsız olup Eibach’a geçmiştim, Vogtland yay dizellerde kullanmak daha hoş duruyor bence
Hayır orjinal değil alp,Bencede aracınızın durumu eşit olarak düşürmüş şekilde zamanla biraz daha düşecek
jantlatınız orjinal mi?
valla biraz psikolojik heralde doğru söylüyorsunuz teşekkürlerBen aracın doğru düştüğünü düşünüyorum. Önünün ve arkasının eşit düştüğünü görüyorum. Ayrıca elektronik park frenini çekince aracın arkası oturuyor biraz daha (park yeri eğimine göre değişiyor). Bunlar da dikkate alınmalı, ayrıca sürücü faktörü var. ortalama insan ağırlığı 75-80kg önüne gelecek siz bindiğinizde.
@Alpyaman Değil hocam, yerli kalıp replika durban. İnce kollu
Helal sana kralBen aracın doğru düştüğünü düşünüyorum. Önünün ve arkasının eşit düştüğünü görüyorum. Ayrıca elektronik park frenini çekince aracın arkası oturuyor biraz daha (park yeri eğimine göre değişiyor). Bunlar da dikkate alınmalı, ayrıca sürücü faktörü var. ortalama insan ağırlığı 75-80kg önüne gelecek siz bindiğinizde.
Ne marka shlk mı Emr mi?Ben aracın doğru düştüğünü düşünüyorum. Önünün ve arkasının eşit düştüğünü görüyorum. Ayrıca elektronik park frenini çekince aracın arkası oturuyor biraz daha (park yeri eğimine göre değişiyor). Bunlar da dikkate alınmalı, ayrıca sürücü faktörü var. ortalama insan ağırlığı 75-80kg önüne gelecek siz bindiğinizde.