@frknyldrm hocam, malum esp vs kapatılamıyor. zevk veriyor mu? birde pistte kasko, sigorta yok demiştiniz, zaten ben de öyle biliyordum. tehlikeli mi?
-İstanbul Park için yorum yapıyorum-
Hocam esp kapatılamıyor diye bir şey yok, espsiz araçlar da çıkıyor piste.
Kimse gelip aracımda esp kapalı mı değil mi diye de bakmadı ama yanlamak yasak.
Ben zevk aldım, size de tavsiye ederim.
Tehlikeli mi sorusunun cevabını şöyle verebilirim;
piste çıkmadan önce bir saat kadar brifing alıyorsunuz, yapmanız/yapmamanız gereken şeyler anlatılıyor. Pistte daha önce yaşanan kazaların videoları izletiliyor, kazaların sebepleri konuşuluyor. Brifingi dikkatle dinlerseniz sorun yaşamazsınız, kaza yapmak için yoğun çaba göstermeniz lazım.
Buraya kadarki kısmı büyük ölçüde sizin elinizde, lakin birinin gelip size vurmayacağına kimse garanti veremez.
Benim çıktığım seansta bir tane Bmw G30 vardı mesela, sonradan tesadüfen sahibinin instagram hesabını görmüştüm, sürekli piste çıkan birisi imiş ama bizi tehlikeye sokan aptal aptal hareketler yapmıştı. Seans bitiminde küfür ediyorlardı arkasından. Böyle de olmamak lazım.
O arkadaş uyarıldı mı bilmiyorum ama aşırı hareketler yapanlar uyarılıyor normalde. Pistte yaptığınız herhangi bir hareketin görülmeme ihtimali yok, pistin herhangi bir yerinde yerde bir sigara paketi olsa üstündeki yazıları dahi okuyabilecek kamera sistemlerinin olduğunu söylemişti Buğra Yıldırım, brifing de Buğra Bey tarafından veriliyor bu arada.