arkadaşlar bu mirrorlinkin akıbeti belli oldumu sadece discover media da açık ve kullanılıyor heralde ... aracım 1 hafta once geldi bir bakayım dedimde mirrorlink yoktu menude kimisinde de var olanlardanda aktivasyon kodu istiyor aktivasyon koduda 900 tl gibi bişi yanlış bilgilere ulaşmadıysam net bilgisi olan varmı _?
Mirrorlink calisiyor. Oncelikle mirrorlink uyumlu uygulamalari indirmeniz gerekiyor. Google play de vw mirrorlink yazin cikar direk. Mirrorlink in en kotu kismi vw araclarda güvenlik nedenleri ile arac harekete gecince tum uygulamalari kapatiyor cihaz. Bildigim sadece sygic navigasyon calisiyor. O da full versiyonunu satin almak kaydi ile. Mirrorlink surumu var sygic in 60
80tl
hocam aracı daha teslim almadım malum bandrol yuzunden bekliyorum arada bir araca gidip bakıyorum falan bu mirror link muhabbetini duyduğumda meraktan bir bakayım dedim ama menude mirror link yoktu bazı arkadaşların paylaştığı fotolarda var ama . şimdi telefonu kablo ile bağladığımda mirrorlink çıkıcakmı yada başka birşeymi yapmam gerekiyo _?