Hocam araci nerden aldiniz? Paspas kullanim kilavuzlari garanti belgesi yol yardim etiketi arac uyarı mini kitapcigi vs paspaslari faturasi hepsi beraber teslim etmeleri gerekiyor. Donanim versiyonunuz 5 serisi gozukuyor. Son bir soru media cihazinin ekranin sol en alt kismina yakin olan fiziksel tusta voice yaziyor mu?enginse dedi:aracı aldım inceledim ama ne app connect nede mirror link var .... bunlarla ilgilide hiç bişi yok menulerin hiçbirinde gerçi arabadan ne paspas nede kullanım klavuzu hiç bişi çıkmadı araba şu an highline mı die bile düşünmeye başladım yani sistem bilgisindende donanım versiyonu 523 yazılım 0624 yazıyo
o solediklerinizden sadce garanti belgesi vardı araçta diğer butun eksiklikleri st hallediceğini soledi bakalım ne olcak zaten eksik dendiği zaman hemen yedek jant a baktım dijon mu die allahtan o yerinde duruyodu orada çalışan arkadaşım vardı çalışan onu bir aradım arada oluyomuş bole şeyler dedi .... ve ikinci arabam ve ilk sıfır arabam binbir zorlukla para biriktirip kendimi zorlayarak aldığım heves ettiğim bir araç bole çıkması çok canıımı sıktı açıkcasıansolak dedi:Hocam araci nerden aldiniz? Paspas kullanim kilavuzlari garanti belgesi yol yardim etiketi arac uyarı mini kitapcigi vs paspaslari faturasi hepsi beraber teslim etmeleri gerekiyor. Donanim versiyonunuz 5 serisi gozukuyor. Son bir soru media cihazinin ekranin sol en alt kismina yakin olan fiziksel tusta voice yaziyor mu?aracı aldım inceledim ama ne app connect nede mirror link var .... bunlarla ilgilide hiç bişi yok menulerin hiçbirinde gerçi arabadan ne paspas nede kullanım klavuzu hiç bişi çıkmadı araba şu an highline mı die bile düşünmeye başladım yani sistem bilgisindende donanım versiyonu 523 yazılım 0624 yazıyo
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
21 aralıkta parasını falan odedim bgune kadar bayideydi malum bandrol için şimdi ayın 4 ünü bekliyorum plkasız olarak aldım geldim içim daha rahat kapımın önündeykenansolak dedi:20 aralikta teslim aldiniz degilmi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maliyeti 100 tl bile değil sadece app sanırım ve 900 tl ye mirrorlinkile açıcaklar die tahmin ediyrum discovery mediada sadece açık bu ozellikler oda fab çıkış alırsanız 4500 tl idi yanlış hatırlamıyosam şimdi ayretten miirrorlink için bi aktivasyon kodu almak gerekiyo onu alırsak bu ozellikler açılıcak die tahmin ediyrum ama app connect nedir hala bilmiyorumdtkorkmaz dedi:Ortalama 85 bin tl ye araç alıyoruz maliyeti 100 tl bile olmayan apple carplay yok araçta. Tamam Golf iyi güzel ama ufak tefek ayrıntılar insanın moralini bozuyor.
Hocam bende şaşkınım. Ya istisnai bir durum yada opsiyonlarla alakalı olabilir mi acaba diyesim geliyor. Bunuda araştırmak lazım zira doğuş bu konuda zayıf.maniax dedi:
Hocam kablo turkiyeye gelmis. Kablonun kurulumu nasildi.maniax dedi:
Ben hazırım Murat hocammaniax dedi:@enginse
hocam söyle, benim araç haziran üretimi ve 523 kodlu. Ahmet hocaminki kasım üretimi ve 600 küsur kodlu. biz bu appconnect farklılığını bu yüzden zannetmiştik. artık tüm araçlar 600lü kodla gelir diye düşünürken sizinki 523 ile gelmiş. kafalar karıştı
@ansolak hocam benim hiç bilgim yok. bu ise başlarken Muhammed hocamın yardımı gerekecek. @MSE